Fost consilier prezidential: „Sa explic de ce pozele lui Daddy cu statul paralel sunt devastatoare pentru el”

analize

Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential in mandatul lui Traian Basescu, afirma ca fotografiile in care Liviu Dragnea apare intretinandu-se prieteneste cu fostii sefi ai SRI sunt „devastatoare” pentru seful PSD.

„Foarte greu sa se mai dea Daddy in fata simpatizantilor mare luptator cu fantoma inventata de propaganda. In cel mai bun caz, pentru alegatorii lor mai analitici, pozele arata ca Daddy a fost amicul statului paralel pana sa-l inghesuie cu puscaria”, spune Lazaroiu.

„Sa explic de ce pozele lui Daddy cu statuparalel sunt devastatoare pentru el.

Pentru noi, ele nu inseamna nimic si nu e nicio supriza. Eu am spus in repetate randuri ca Dragnea a fost robotelul celor pe care ii demonizeaza azi. Probabil ca multi dintre voi m-au crezut, mai ales ca au mai scris-o si altii.

Nici pentru conducerea PSD nu e o surpriza sa-l vada pe Dragnea la brat cu zmeii Kovesi, Coldea sau Maior. Si ei stiau ca Dragnea e creatia lor politica. Dar ma refer doar la cercul restrans al conducerii PSD.

Pentru esaloanele inferioare din partid, pentru sosonari, activisti, cei care au fost adusi cu arcanul la marele miting, culmea, impotriva statului paralel, admiratorii neconditionati sau doar interesati ai sefului PSD, pentru ei pozele astea ori sunt false, ori sunt scandaloase.

Foarte greu sa se mai dea daddy in fata simpatizantilor mare luptator cu fantoma inventata de propaganda. In cel mai bun caz, pentru alegatorii lor mai analitici, pozele arata ca daddy a fost amicul statului paralel pana sa-l inghesuie cu puscaria. Dar, pentru cei mai multi, el devine azi un ipocrit si-un tradator”, a scris Lazaroiu pe Facebook.

Ponta a prezentat, luni seara, la B1 TV, inca o fotografie in care Dragnea apare vorbind prieteneste cu fostii sefi ai SRI, George Maior si Florian Coldea.

Duminica, Ponta a postat pe Facebook aceasta fotografie:

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: