Fost director in cadrul Ministerului Justitiei, Ingrid Mocanu, acuzatii stupide la adresa DNA

politica

Ingrid Mocanu a postat pe reteaua de socializare Facebook un mesaj dur la adresa DNA. Fostul director din cadrul Ministerului de Justitie le aduce acuzatii grave procurorilor cu privire la averile acestora.

Reactia fostei consiliere a lui Gabriel Oprea a starnit un val de reactii pe reateaua de socializare. Ingrid Mocanu este de parere ca procurorii DNA au salarii normale de functionari, insa detin averi pe care, in opinia ei, nu le pot dovedi in acte.

„Sa tot ‘anticorupi’ in felul asta, frate! Adica astia, magistrati, cu salariul cat al meu si al familiei mele au asa avere? Eu nu am casa, mi-am luat niste teren in camp, prin afara Bucurestiului, de 1000 mp, cu credite, o amarata de masina cu leasing pe 5 ani (vezi declaratiile mele de avere … care, la cat scandal fac, daca erau mincinoase erau de mult pe tapet, prin presa sistemului)… repet, desi am avut salariul cat al lor… si cati ca mine… Eu si alti functionarasi ”sarantoci” (vedeti declaratiile colegilor mei de la justitie si finante, care nici ei nu stiau sa eavalueze, desi nu erau evaluatori si imbogateau pe unii pe care nu ii cunosteau) suntem cica ”mafioti imobiliari”, iar ei ”luptatori anticoruptie”? Pai daca asa averi pot face acesti ”luptatori” din salarii ca ale mele cum si-or fi manageriat salariile?

Or fi dat si astia meditatii? Or fi facut economii de la lipsa de copii? Cum toti ”anticoruptii” astia sunt toti plini de bani, ii lasa liberi si cu banii la buzunar pe ”beneficiarii (chipurile) furaciosi” si ne umfla pe noi, toti sarantocii, ca am comis (chipurile) abuz in serviciu? Si banisorii? De unde ati luat banisorii? Pai de aia nu vor ”anticoruptii” Directie speciala care sa-i ancheteze de-a-devaratelea… ca sa poata sa se acopere linistiti unii pe altii… si sa bage nevinovati prin puscarii”, a scris Ingrid Mocanu pe Facebook.

Ingrid Mocanu, citata in dosarul ANRP

Fosta consiliera a lui Gabriel Oprea, Ingrid Mocanu, a fost citata la DNA in martie intr-un nou dosar al despagubirilor ANRP. Ingrid Mocanu a mai fost retinuta in martie 2015 in dosarul despagubirilor ilegale. Fosta consiliera a lui Gabriel Oprea a fost suspectata ca a participat, alaturi de alti membri al Comisiei ANRP, la acordarea unor despagubiri supraevaluate cu 75 de milioane de euro. Atunci, Ingrid Popa Mocanu a fost scoasa din sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), avand catuse la maini, si a fost urcata intr-o masina a Politiei, ea fiind transportata la Arestul Central.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: