„Am fost judecat ca orice om normal, nu am instrumentat nicio campanie de presa impotriva justitiei”. Ludovic Orban, lectie pentru Dragnea si Tariceanu dupa ce a fost achitat

politica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a avut, luni o prima reactie dupa decizia Curtii Supreme de a-l achita in procesul in care DNA l-a acuzat de coruptie.

“M-am retras din toate functiile de partid, mi-am retras candidatura de la primaria Capitalei, apoi de la parlamentare. M-am considerat nevinovat, dar asa mi s-a parut normal, firesc pentru orige tara si orice democratie. Nimeni nu este mai presus de legeNimeni nu e mai presus de lege. Am fost judecat ca orice om normal.

Nu am instrumentat nicio campanie de presa impotriva justitiei. Mi s-a facut dreptate. Asa cum mie mi s-a facut dreptate, oricarui cetatean roman i se poate face dreptate. Am iesit intarit, sunt si mai motivat sa contruiesc PNL”, a declarat apoi Orban. “Oamenii politici sa nu intre cu bocancii in activitatea puterii judecatoresti”.

“Nu oamenii politici trebuie sa analizeze activitatea institutiilor din justitie, ci institutiile abilitate”, a mai aratat Orban.

Ludovic Orban a fost achitat in prima instanta pe 31 ianuarie pentru aceste acuzatii.

Potrivit DNA, pe 1 martie 2016, Orban l-a contactat pe omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, solicitandu-i sprijin financiar pentru campania electorala la alegerile locale, in care acesta fusese nominalizat de PNL sa candideze la functia de primar al municipiului Bucuresti.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: