Fost ministru, dezvaluire uluitoare despre „termitele” PSD: „Ghita are datele tuturor angajatilor din tara asta! Asa arata CAPTURA statului roman”

politica

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, afirma ca o firma a deputatului Sebastian Ghita se afla in posesia datelor tuturor romanilor care au loc de munca. Ministrul Muncii a cerut recent ca platforma pe care se afla aceste date sa fie returnata statului roman.

Ministrul Muncii, Dragos Pislaru, a declarat la Digi24 ca exista o decizie a Curtii de Contruri ca arhitectura sistemului REVISAL (Registrul General de Evidenta a Salariilor), folosita pentru evidenta angajatilor din sistemul privat sa fie predata de firma „Teamnet”, companie controlata de deputatul Sebastian Ghita.

Ministrul a adaugat ca, in lipsa acestei platforme, nu s-a putut dezvolta registrul salariilor din sistemul public care va sta la baza legii salarizarii unitare. El a mentionat ca informatiile din baza de date sunt la Inspectia Muncii, insa platforma software (codul sursa) este in continuare detinuta de firma Teamnet, firma controlata de deputatul Sebastian Ghita.

Declaratiile lui Pislaru au fost confirmate de fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea.

„Guvernul Ciolos a demascat termitele care au capusat informatizarea administratiei publice. Va dati seama ca statul roman nu stie cat castiga proprii angajati? Nu exista aceasta centralizare. Iar sistemul Revisal nu poate fi extins la angajatii statului pentru ca Ministerul nu are acces la el.

Revisal apartine de facto lui Sebastian Ghita. Va dati seama ca Sebastian Ghita are datele tuturor angajatilor din tara asta? De asta le-am spus ‘termitele’ PSD. Astia nu doar fura, astia ne prabusesc casa in cap. Romania nu poate fi guvernata astfel.

Daca in trecut unii prosti sau/si corupti le-au dat nu putem lasa Romania neguvernata. E simplu. Statul roman trebuie sa-si ia inapoi ce nu ar fi trebuit sa dea niciodata: bazele de date privind proprii cetateni”, a scris Ghinea pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: