Fost ministru PSD, avertisment de urgenta pentru Dancila: „Sa nu-si asocieze numele cu o OUG pe amnistie si gratiere”

politica

Fostul ministru al Educatiei din cabinetul Ponta, Remus Pricopie, avertizeaza Guvernul Dancila sa nu aprobe o Ordonanta de Urgenta privind amnistia si gratierea.

Rector al SNSPA, Pricopie trage un semnal de alarma si ii recomanda Vioricai Dancila sa nu isi asocieze numele cu un astfel de act normativ.

„Potrivit unor surse media, in sedinta de guvern de maine, ar urma sa fie adoptata o ordonanta de urgenta prin care sa fie reglementate doua subiecte asupra carora nu exista un acord la nivelul societatii romanesti: amnistia si gratierea.

Daca aceste informatii se confirma, trag un semnal de alarma privind gravitatea momentului. Ii recomand doamnei Prim-ministru Viorica DANCILA sa nu isi asocieze numele cu un astfel de act normativ, intr-un context care nu ii justifica urgenta si pe teme atat de importante pentru democratia din Romania. Daca isi va asuma o astfel de decizie, nu numai ca vom asista la noi tensiuni sociale, dar vom deschide un nou capitol care va fi consemnat de istorie ca practica nedemocratica”, a scris Pricopie pe Facebook.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: