Fost ministru tehnocrat, socat de „ticalosia” RTV: „Cu banii furati de Ghita tin in viata o televiziune-hazna. Nu-i lasati sa scape”

politica

Revolta uriasa pe retelele de socializare fata de intoxicarea lansata de Romania TV cu doar doua zile inainte de alegeri. Fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, spune ca „ticalosia nu mai cunoaste limite”.

„Ticalosia nu mai cunoaste limite. Cu banii furati de Ghita de la noi tin in viata o televiziune-hazna. Care murdareste orice. Acum si memoria #Colectiv. Se folosesc de orice pentru ca Ghita, Ponta, Dragnea sa scape de puscarie. Nu-i lasati sa scape”, a scris Ghinea pe Facebook.

Romania TV a prezentat, vineri, de mai multe ori o inregistrare in care apare o imagine cu o persoana ce poarta o masca cunoscuta ca fiind folosita de hackerii Anonymous. Mesajul este citit in limba engleza de o voce robotica, ce spune, printre altele: „Stim ce pret plateste guvernul vostru pentru ca adevarul sa nu fie niciodata aflat. (…) Vom trimite dovada faptului ca cei din Colectiv au fost ucisi. Noi stim detalii privind intregul plan”.

„Noi stim detalii cu privire la tranzactiile bancare facute inainte de evenimente. Noi stim de unde au venit banii si pentru ce au fost folositi. Am urmarit traseul acestora din organizatii controlate de George Soros, care au finantat de asemenea investitura lui Dacian Ciolos in functia de prim-ministru”, mai afirma la Romania TV pretinsul hacker de la Anonymous.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: