Fost secretar de stat: „Ciuvici, Ciutaci, Chiriaci, Cretulesti si alte lipitori traiesc foarte bine de pe urma banilor facuti de Dragnea, Voiculescu, Nicolicea, Oprea si familiile lor”

politica

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat in Guvernul Ciolos, afirma intr-o postare pe Facebook ca este imposibil de crezut ca politicieni precum Dragnea sau Nicolicea, care au „facut ingrozitor de multi bani”, isi doresc o Romanie necorupta.

„Dragnea, Ghita, Voiculescu, Basescu, Nicolicea, Oprea, familiile lor si o multime de alti politicieni loiali lor au facut ingrozitor de multi bani facand afaceri cu statul. Stat reprezentat de guvernele controlate de partidelor lor. Bani din care nu numai rudele lor dar si o multime de televiziuni pline de Ciuvici, Ciutaci, Chiriaci, Cretulesti si alte lipitori au trait si traiesc bine sau foarte bine.

Sa crezi ca oamenii astia doresc o Romanie necorupta este la fel de logic ca si cum ai crede ca Soarele se invarteste in jurul Pamantului. 20% dintre romani oricum cred asta si fara explicatiile ‘stiintifice’ ale domnului Pieleanu, doamnei Grecu sau RTV-ului.

Sunt convins ca o campanie pe un an, doi cum ca binomul Mercur /Venus l-au facut pe Johannis regele Soare in ciuda consensului poporului ca Dragnea e seful invartelilor si reprezinta Pamantul ar inversa proportia”< a scris Nicolae pe Facebook.

Valeriu Nicolae este acum reprezentant special al secretarului general al Consiliului Europei (CoE) pentru chestiuni legate de romi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: