Fost sef ANAF, provocare pentru Antena 3: „Nu vreti sa va spun de cate ori l-am vazut pe Livache lingand clanta usii statului paralel?”

news

Gelu Stefan Diaconu, fost sef al ANAF, ironizeaza modul in care Antena 3 incearca sa il spele de Liviu Dragnea de acuzatiile de colaborare cu „statul paralel” dupa ce au aparut public semnaturile sefului PSD pe protocoale cu SRI.

Diaconu spune ca este gata sa ofere infirmatii postului condus de Gadea despre modul in care „Livache lingea clanta usii statului paralel”.

„Ieri seara, sub bagheta talentatului propagandist, pastorul crestin Gadea, in prezenta ‘tapului’ Ciuvica si a klingonienilor Ursu, Pieleanu, s.a., am asistat la o alta jalnica spalare a cadavrului politic Liviu Nicolae Dragnea.

Dupa glasuirea lor suava dar bine stipendiata, daca esti slab de inger, izbucnesti instantaneu in plans: vaaaai, Livache nu a semnat nici un protocol cu Statul Paralel!

Nuuu! A semnat doar sluga Shhaideh! Exact ca si bietele functionare de la protectia copilului din Teleorman! Sau interpusii de la Teldrum.

Pai, domnilor campioni ai manipularii, nu vreti voi sa imi luati un interviu live ca sa explicam poporului de cate ori l-am vazut pe Livache lingand clanta usii statului paralel?

Hai, curajosilor, incercati! Va promit ca nu va refuz”, a scris Gelu Stefan Diaconu pe Facebook.

Liviu Dragnea neaga ca ar fi semnat, in 2014, protocolul dintre Ministerul Dezvoltarii si Serviciul Roman de Informatii. Intr-o interventie la Romania TV, presedintele PSD a spus ca semnatura care apare pe document nu ii apartine.

„Aici suntem ca la Radio Erevan, imi cer scuze fata de Erevan. In primul rand, acel protocol nu e secret. Al doilea lucru: n-am semnat, nu e semnatura mea. Se vede foarte simplu. Al treilea lucru: e vorba de un protocol semnat cu cativa ani inainte, cred ca era Eduard Hellvig ministru atunci, pentru protectie cibernetica, adica pentru a proteja sistemele informatice ale Ministerului Dezvoltarii impotriva atacurilor cibernetice. Oricare institutie din Romania face astfel de protocoale, de aceea nici nu sunt secrete, si in 2014 el a fost prelungit, dar nu l-am semnat eu. E o minciuna ca multe alte minciuni initiate de aceasta clica politico-mediatico-securista”, a spus Liviu Dragnea.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: