Fost sef Omoruri, vesti ingrozitoare: „Dinca este un criminal in serie, sunt mai multe victime. Cadavrele sunt ba in Dunare, ba in Olt, ba arse”

news

Expertul criminalist Dan Antonescu, fost sef Omoruri, considera ca Gheorghe Dinca este un criminal in serie si ca ar exista mult mai multe victime ale criminalului.

„Modul in care a actionat Gheorghe Dinca in ultimul caz, al Alexandrei Macesanu, arata ca stia pas cu pas ce trebuie sa faca. Fara nicio emotie, cu toate ca actiona ziua. Stia cum sa-si aleaga victimele dupa un anumit tipar, iar actiunea efectiva de rapire era oarecum standardizata. Din pacate pentru ea, prin telefonul dat la 112, Alexandra l-a scos din acea rutina”, a declarat Dan Antonescu pentru Adevarul.

Acesta este convins ca Dinca a ucis mai multe persoane.

„In timpul anchetei ce a urmat dupa ce a fost retinut, la un moment dat, nu a mai rezistat si a recunoscut cele doua crime despre care a fost luat la intrebari. In mod normal, anchetatorii i-au cerut sa reconstituie faptele si sa indice locul in care a plasat cadavrele. Atunci criminalul s-a panicat pentru ca, cel mai probabil, are un loc bine ascuns in care si-a ascuns toate victimele. Si, pentru ca cel mai probabil acolo sunt plasate mai mult de doua cadavre, acum incerca sa-i duca pe anchetatori pe piste false, simuland confuzia. Cadavrele sunt ba in Dunare, ba in Olt, ba arse”, precizeaza expertul.

Oricum, Dan Antonescu este sigur ca ramasitele umane ridicate de la fata locului, printre care si unele fragmente osoase sau dinti, nu apartin Alexandrei Macesanu.

“Daca ar fi folosit acid pentru a descompune cadavrul nu avea destul timp. Pentru ca, in cel mai puternic acid, un cadavru se dizolva partial in cel putin 48 de ore. Apoi nici pentru pentru incinerare nu era timp daca avem in vedere ca intr-un crematoriu acest proces dureaza cam doua ore, la temperaturi de aproape o mie grade Celsius. Nu avea aceste conditii si oricum avea la dispuzitie 15-16 ore.

Cel mai probabil, corpul Alexandrei Macesanu este in acel loc bine ascuns. Este posibil ca ramasitele gasite acum sa apartina celeilate fete despre care a recunoscut ca a ucis-o, Luiza Melencu. A incercat si acest procedeu de a scapa de cadavru, dar a vazut ca este prea dificil de pus in practica si cu Alexandra a revenit la metoda traditionala”, a precizat expertul criminalist Dan Antonescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: