„Am fost subiectul unei campanii de linsaj”. Sarmalache promite razbunare: „Nu se poate sa distrugi imaginea cuiva inventand situatii”

news

Ionut Cristache, realizator al emisiunii pro-borfasi Romania 9 (TVR), anunta ca il va da in judecata pe jurnalistul Mircea Marian pentru ca i-a „distrus imaginea”. Mircea Marian a avur mai multe postari critice pe Facebook fata de modul in care Politia a inteles sa isi faca datoria cand Cristache a fost depistat fara carnet in trafic.

„Bun, e chiar ultima interventie pe subiect, ultima aici, caci astfel de derapaje etice, deontologice si, din pacate, penale nu pot ramane asa. Am asteptat sa se mai calmeze lucrurile pentru a putea comunica faptul ca de mai bine de o saptamana AM REINTRAT IN POSESIA fizica a permisului de conducere ca urmare a actiunii declansate in instanta, mai exact, am reintrat in posesia lui la vreo 3 zile distanta(sarind peste weekend) dupa incidentul relatat in presa(intr-o anumita parte a presei) de-o maniera, nu incorecta, total abjecta, ticaloasa si cu rea-intentie.

Am fost practic subiectul unei campanii de linsaj duse impotriva mea, de unii care au mai facut asta, responsabili si de campania cu “Sarmalele”, deturnand astfel sensul unei anchete jurnalistice din trecut si de campania de denigrare demarata odata cu decizia de a pleca de la A3 si de a accepta sa realizez emisiuni la postul public. Vorbim de aceeasi echipa(mai ult sau mai putin) care a dus o campanie in prima faza la EVZ, apoi la Romania Libera si acum la Newsweek.

Oamenii acestia isi imagineaza ca daca la lansarea revistei lor au participat sefi din SRI, in frunte cu seful civil Hellvig, pot face orice in tara asta! In saptamanile care au trecut m-au denigrat in fel si chip, baiatul de mai jos a instigat cu o violenta vecina cu nebunia, lumea impotriva mea, din “javra”, “borfas” , “fugar”, “gunoi”, “infractor” nu ma scoate nici acum.

Inclusiv seara trecuta inducea ideea pe pagina domniei sale(spatiu public conform unei decizii CCR) ca as fi un infractor care conduce fara carnet prin oras. Exista oameni bolnavi de ura in tara asta, ca acest individ, care nu au de ce sa parcurga acest text. Pentru toti ceilalti repet ca sa se intelega: NU AVEAM CARNETUL SUSPENDAT CAND AM FOST OPRIT DE POLITIE, NU AM FUGIT DE POLITIE, NU AM FOST AMENDAT, NU AM DOSAR PENAL.

Acest individ de mai jos a fabricat stirea cap-coada, din fericire, pentru ca este extrem de inteligent, a lasat si urmele acestui fapt. Invoca in articolul mincinos, din publicatia la care este actionar, surse false din politie pentru a-si sustine neadevarurile, insinueaza ca as fi favorizat de politie, ca totul este trecut sub tacere, ca as fi umilit politia…

Ca sa o scurtam, am facut ce face orice om care se simte nedreptatit. Ma judec cu Politia Neamt, timp in care am/aveam dreptul sa conduc.

(…) Si sa presupunem prin absurd ca toate cate au fost spuse ar fi fost si facute, exista totusi prezumtia de nevinovatie care ar trebui sa ghideze orice jurnalist de buna-credinta. Dar oamenii astia, injectati cu ura nu stiu ce e asta! Asadar, o sa ne distram in perioada urmatoare, va tin la curent. Nu se poate sa fabrici stiri, sa distrugi imaginea cuiva inventand situatii, mintind, dezinformand, si cel mai grav, INSTIGAND si sa crezi ca lucrurile vor ramane asa.

Iata postarile care l-au facut pe Cristache sa sufere:

Mai mult despre: , ,


Comentarii: