„Am fost urmarita si in baie, si in dormitor”. Lia Olguta Vasilescu s-a plans in direct la Antena 3 ca agentii din servicii s-au „distrat” pe seama ei

politica

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, s-a plans marti seara la Antena 3 ca a fost urmarita si monitorizata chiar si in momentele intime.

„Stiti cum este sa asculti, la casti, cum luni intregi ai fost urmarit inclusiv in baie? Am fost urmarita peste tot, si in baie, dar si in dormitor. Am avut monitorizare 24 din 24 ore. Am fost urmarita si prin GPS. Aveam si fotografiere la distanta, nu doar eu, ci si anturajul meu. A fost ca in filme, doar ca nu erau filme, ci realitatile din Romania. Inregistrarile nu le-au folosit la nimic… probabil doar sa se distreze. Altfel nu imi explic. Ca sa citez exact din mandat: am avut supraveghere video, audio, localizare prin GPS, telefonica, ambientala, fotografiere a mea si a anturajului. Nu stiu daca si acum sunt supravegheata”, a declarat Olguta Vasilescu la Antena 3.

„Eu sper sa se desecretizeze toate aceste protocoale. Au existat in toate ministerele. Toata lumea s-a transformat in informator. Nu este bine sa aflam si noi? In perioada aceea s-a semnat cu toata lumea. Haideti sa le cerem pe toate sa vedem ce si cum”, a mai spus Lia Olguta Vasilescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: