Fosta sotie a lui Condrea rupe tacerea: „Nu era genul care sa se OMOARE, ci genul care te omora el pe tine”

news

Fosta sotie a patronului Hexi Pharma a marturisit unor prieteni ca nu crede in varianta sinuciderii, scrie tolo.ro. Ea mai spune ca pana si soferul lui Condrea lucrase candva la o „institutie de forta”.

Condrea  a fost alaturi de Laura, fosta sotie, vreme de 15 ani, din Facultatea de Medicina din 1994 si pina in 2009. In acest week-end, fata de 10 ani ramasese la sotia lui. Dupa-amiaza, perioada de vizita se incheia, iar mama si fata il asteptau ca sa vina sa ia copilul.

„Condrea n-a aparut si chiar ne intrebam ce se intimpla”, a marturisit fosta sotie unor prieteni.

„La un moment dat, la usa a aparut Filipoaie, soferul lui de la firma, un tip ciudat care lucrase inainte intr-o institutie de forta”, a povestit fosta sotie amicilor.

„Noi ne uitam la desene animate, nu stiam ce s-a intimplat. Soferul nu ne-a spus, mai bine, ca a protejat-o pe fetita”, a incheiat fosta sotie.

Intrebata de prieteni daca Dan Condrea era depresiv, Laura, care a avut multe conflicte cu el si este subiectiva, a raspuns: „Nu era genul care sa se omoare, ci genul care te omora el pe tine. Daca e sinucidere, l-au impins sa faca asta!”. Dupa 7 ani de cind se considera urmarita de oamenii si de aliatii lui Condrea, despre care sustine ca i-a luat toti banii, fosta sotie este tulburata, iar autoritatile nu i-au luat versiunea SF niciodata in calcul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: