news

A murit Mioara Roman, intr-un azil de batrani. Ea este fosta sotie a lui Petre Roman

Mioara Roman s-a stins din viata, noaptea trecuta la azilul din Snagov, acolo unde era internata de cateva luni. Se pare ca fosta sotie a lui Petre Roman a murit in urma unui stop cardio-respirator, dupa ce in ultimii ani s-a confruntat cu numeroase probleme de sanatate.

Fosta sotie a lui Petre Roman suferea de mai multe afectiuni. In luna octombrie a anului trecut a fost operata si parea ca se recupereaza.

Jurnalist de radio, traducatoare si profesoara de limba si civilizatie araba, fosta sotie a lui Petre Roman si-a petrecut ultimii ani prin spitale si centre de recuperare. Mioara Roman suferea de o forma grava de Parkinson, dar si de o degenerare neurocognitiva.

Petre Roman, primul premier al Romaniei post-decembriste, si Mioara Roman au petrecut peste trei decenii impreuna. In 2007, fostul premier a decis sa porneasca pe un drum separat. El a intrat atunci intr-o o alta relatie alaturi de o alta femeie.

Cei doi au impreuna o fata, Oana, care a aflat veste mortii sale in vacanta din Egipt, in care se afla. Oana Roman a postat un mesaj pe pagina sa de facebook, in care anunta decesul mamei sale.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Spania se declara „jignita” de declaratiile presedintelui Argentinei si isi retrage ambasadorul de la Buenos Aires: „Cuvinte extrem de grave”

Spania a anuntat duminica rechemarea ambasadoarei sale din Argentina, dupa ce presedintele ultra-liberal argentinian, Javier…

8 ore ago

Basescu: „Romania reuseste in ultima vreme sa faca o figura de prostalaul Europei”

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat ca „Romania reuseste in ultima vreme sa faca o…

7 ore ago

Miting cu Clotilde Armand in Piata Victoriei: „Suntem multi. Marcele, suntem hotarati sa te trimitem inapoi la covrigarie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a organizat duminica un mars pana in Piata Victoriei. Ea…

9 ore ago

Arsenal in casele unor interlopi din Rosiori de Vede: macete, topoare, sabii. 11 barbati au fost retinuti

Politistii au descoperit, duminica, in timpul unor perchezitii in locuintele unor interlopi locali un intreg…

9 ore ago

„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa…

10 ore ago