Fosta vedeta PRO TV: „Zaharescu lua SPAGA la greu. Nimeni nu scapa”

news

Actualul consul general al Romaniei la Cape Town (Africa de Sud) este acuzat de o fota vedeta PRO TV, Ioana Moldovan, ca „lua spaga la greu”. Clientii favoriti ai lui Zaharescu erau doctorii.

Dezvaluirea a fost facuta de Ioana Moldovan, fosta prezentatoare de stiri la PRO TV, pe pagina sa de Facebook.

„Actiunea se petrece in 1998. Stirile de dimineata erau prezentate nu de Berecleanu si nici de Gradea, ci de mine, Ioana Moldovan. Il aveam partener de prompter pe actualul consul al Romaniei in Africa de Sud, indragitul Andrei Zaharescu.

Zaharescu lua spaga la greu de la invitati. Doctori, cabinete stomatologice, clinici private – nimeni nu scapa. In fiecare dimineata ne arata ceasurile lui scumpe si pantofii pretiosi. Eu, Neti, Irina Reisler si Ioan T. Morar, ceilalti prezentatori din matinal, habar n-aveam de acest comert. Zaharescu a mers cu tupeul atat de departe incat le dadea bietilor doctori chitante scrise de el.

Intr-o zi, o doctorita invitata in emisiune si-a uitat banii acasa si, intr-un moment in care Zaharescu nu era in studio, a intrebat-o pe Reisler daca poate sa plateasca data viitoare. Asa a fost dezlegat misterul ceasurilor lui Zaharescu.

In loc sa fie dat afara, pus sa aduca banii inapoi si dat pe mana politiei, Zaharescu a fost mutat intr-o sinecura la Petrom. Eu si, probabil, ceilalti prezentatori am fost chemati la avocata trustului, Liliana, si fortati sa semnam o hartie prin care ne angajam sa nu pomenim vreodata de aceste hotii. In caz ca vorbeam, urma sa platim o suma uriasa.

Eu aveam 21 de ani, eram in ultimul an la teatru si imi doream slujba, asa ca am semnat. Cred ca a semnat multa lume, fiindca vestea se raspandise. A fost un abuz juridic inimaginabil si toata lumea a inteles inca de atunci ca Zaharescu nu putea sa fie singur in aceasta poveste. El impartea cu cineva sumele culese zi de zi si cred ca acel cineva a avut grija sa-l faca disparut.

Asta e doar o frantura din istoria cu umbre a Pro TV care, iata, nu seamana deloc cu versiunea poleita a oamenilor care se mandresc cu ea”, a scris Ioana Moldovan.

Andrei Zaharescu a fost numit consul al Romaniei la Cape Town de catre premierul Victor Ponta. Anterior, Zaharescu a fost purtator de cuvat al premierului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: