Fostul iubit al PSD-istei Laura Vicol, Leo de la Strehaia, condamnat definitiv la 2 ani si jumatate cu executare: „Laura esti viata mea/Fara tine nu pot sta”

politica

Ion Stelica Mihai, zis Leo de la Strehaia, a fost condamnat miercuri definitiv la doi ani si jumatate de inchisoare cu executare, de Curtea de Apel Bucuresti, pentru evaziune fiscala. Leo de la Strehaia este fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, o inraita adversara a procurorilor DNA.

„In temeiul art.396 alin.2 din Codul de procedura penala, condamna pe inculpatul MIHAI ION-STELICA la pedeapsa de 2 ani si 6 luni inchisoare, cu executare in regim de detentie, pentru savarsirea infractiunii de tentativa la stabilirea cu rea-credinta de catre contribuabil a impozitelor, taxelor sau contributiilor, avand ca rezultat obtinerea fara drept a unor sume de bani cu titlu de rambursari sau restituiri de la bugetul general consolidat, prevazuta de art.32 alin.1 din Codul penal rap. la art.8 alin.1 din Legea nr.241/2005 (in reglementarea ulterioara modificarii aduse prin Legea nr.55/2021) cu aplic. art.5 din Codul penal”, se arata in minuta Curtii de Apel Bucuresti de miercuri.

In septembrie acest an, Leo de la Strehaia a fost condamnat la un an si jumatate de inchisoare pentru inselaciune intr-un alt dosar penal, iar fiul lui, la un an si 2 luni de inchisoare cu suspendare, insa decizia nu e definitiva.

Citeste si: „Democratie” PSD. Deputata Laura Vicol ne cere sa publicam articole despre ea doar cu acordul ei. Ameninta cu procese daca nu stergem de urgenta toate articolele care o vizeaza

In 2007, Leo de la Strehaia i-a dedicat o manea de 28.000 de euro si i-a oferit 1001 trandafiri iubitei sale de atunci, Laura Vicol, scria CanCan.

„Laura esti viata mea/Fara tine nu pot sta”, era refrenul manelei.

Mai mult despre: ,

Comentarii: