Fostul ministru canadian al Apararii, NOI declaratii despre prezenta OZN-urilor

life

Un fost ministru canadian al Apararii se afla in aceste zile intr-un turneu in care vorbeste despre cum guvernele lumii ascund prezenta extraterestrilor pe Pamant.

Peste 400 de oameni au venit sambata sa il asculte pe Paul Hellyer la University of Calgary, in cadrul turneului „Disclosure Canada Tour” pe care acesta il sustine in toata Canada. El a cerut din nou guvernelor sa spuna adevarul despre prezenta extraterestrilor. Fostul ministru a spus ca sustine acest turneu pentru ca toata lumea sa afle ce se intampla de fapt.

„OZN-urile sunt la fel de des prezente in aer precum avioanele noastre. Mare parte din presa refuza sa vorbeasca despre asta. Trebuie sa continuam sa spunem ce stim, pana cand intr-o zi va fi indeajuns de multa ume care sa spuna ‘domnule presedinte sau domnule prim-ministru, noi vrem adevarul si il vrem acum pentru ca ne afecteaza viata”, a declarat Hellyer, citat de CTV News.

In varsta de 91 de ani, ministru a facut primele dezvaluiri despre prezenta extraterestrilor in 2005. El a spus ca patru specii diferite de extraterestri au venit pe planeta noastra de mii de ani, potrivit CNET. Unii dintre ei provin din Zeta Reticuli, constelatia Pleiadelor, din sistemele stelare Orion, Andromeda si Altar. Linda Moulton –Howe, una dintre persoanele care sustin existenta extraterestrilor are dreptate, spune Hellyer, cand afirma ca, la ora actuala, exista pe Pamant extraterestri vii si ca cel putin doi dintre ei lucreaza cu guvernul american.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: