Fostul premier Ciolos: „Premierul Ciolacu a inceput sa se plimbe cu metroul si a inceput cu populismele, oamenii asteapta decizii”

politica

Dacian Ciolos, resturi, Schengen, Marcel Ciolacu

Europarlamentarul REPER Dacian Ciolos a declarat marti ca se asteapta ca premierul Marcel Ciolacu in primul rand sa inceapa sa guverneze, pentru ca deocamdata inceput sa se plimbe cu metroul si a inceput cu populismele si cu promisiuni. „In primul rand ma astept ca adopta reformele din PNRR, ca sa poata sa vina banii care sunt planificati”, a mai spus Ciolos.

Dacian Ciolos a fost intrebat in emisiunea Proiect de tara: Romania, de la Prima News ca se asteapta ca premierul Marcel Ciolacu in primul rand sa inceapa sa guverneze.

”A inceput sa se plimbe cu metroul si a inceput cu populismele si a inceput cu promisiuni. E o prima etapa, promisiunile sunt de cand nu era premier, acum este premier si trebuie sa le puna in practica. In primul rand ma astept ca adopta reformele din PNRR, ca sa poata sa vina banii care sunt planificati acolo pentru ca sunt multi oameni, inclusiv autoritati locale, care au asteptari”, a spus europarlamentarul REPER, citat de news.ro.

Fostul premier a mentionat ca sunt masuri intarziate de ani de zile si PSD a tot fost la guvernare, ca si PNL, inclusiv cand au fost ei la guvernare cu PNL, si masuri care au fost in PNRR si in programul de guvernare la momentul respectiv nu au fost sustinute de UDMR si PNL.

”Ma astept ca se intampla decizii, reforme, nu povesti, pentru ca asta trebuie sa insemne politica nu doar populisme si nu doar promisuni si emotie publica. Ci decizii, asta asteapta oamenii”, a completat el.

Dacian Ciolos a precizat ca nu stie cat va tine aceasta guvernare si nu face predictii de genul acesta, dar a aratat ca este ”o strutocamila aceasta guvernare PSD-PNL” si ”daca tot s-au instalat si s-au laudat ca au o majoritate puternica in Parlament, asteapta sa se intample lucrurile, pentru ca in ultimele luni s-a discutat numai despre rotativa”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: