Fostul prezentator Radu Cosarca s-a „lipit” de inca o FUNCTIE grasa pe bani publici

news

Radu Cosarca, fost jurnalist, este unul dintre cei cinci membri din consiliul de administratie al companiei Cupru Min SA.

Numirea a fost facuta in 18 iulie, in cadrul adunarii generale a actionarilor companiei, anunta agentia de presa News.ro. Procedura de selectie a fost realizata de catre Departamentul pentru Privatizare si Administrarea Participatiilor Statului din cadrul Ministerului Economiei.

‘Numirea candidatilor s-a facut la propunerea actionarului, statul roman, prin Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri. (…) In perioada urmatoare, dupa acceptarea expresa a mandatului de catre noii administratori, se vor derula procedurile legale de inregistare la Registrul Comertului si de semnare a contractului de mandat de catre administratorii alesi”, a precizat ministerul.

Pentru functiile de administratori au fost 53 de candidati, adica 11 pentru fiecare pozitie vacanta.

Radu Cosarca a lucrat in televiziune in perioada 1990 – 2004, la posturi precum TVR, Tele 7, Antena 1, National TV si Kanal D. El a fost printre primii membri ai Consiliului National al Audiovizualului, in perioada 1992 – 1994.

In ultimii sase ani, Cosarca a lucrat la Enel, unde a fost director Relatii Externe si apoi director de comunicare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: