Fostul sef al ANAF dezvaluie de la ce a pornit macelul din PSD: „Liviu Dragnea, farul de la Alexandria, si-a promovat toti golanii”

politica

Fostul sef al ANAF, Gelu Stefan Diaconu, afirma ca razboiul din PSD a fost declansat de Dragnea pentru ca Grindeanu a refuzat sa sacrifice doi oameni din echipa sa. El spune ca are informatii chiar de la varful PSD.

„Din informatiile mele, primite direct din nucleul decizional al PSD, dar si din alte zone apropiate de realitatile dambovitene, efervescenta politica declansata (aparent) din senin se datoreaza faptului ca Grindeanu refuza sa-l sacrifice, in principal, pe omul cu cifrele, Viorel Stefan, ministrul de Finante si, in secundar, pe „profesorul” de la justitie.

Oricat s-ar dori implementarea programului de guvernare, facut sub coordonarea iubitorului de tablouri si al plimbarilor prin cimitir (Darius Valcov – n.red.), acesta ramane o iluzie. De ce? Din cauza „performantei ” gastii de la ANAF si de la fonduri europene, unde farul de la Alexandria si-a promovat toti golanii!

Liderul Maxim, stiind toate acestea, nu are decat o solutie: declanseaza o criza guvernamentala de proportii, pentru a putea da vina, ulterior, pe aparatul executiv.

Si, uite asa, neicusorule, neprihanitul Dragnea lupta cu Sistemul!!! Care l-a lasat pe drum…pe drum…Teldrum!”, a scris Diaconu pe Facebook.

Comitetul Executiv al PSD a decis, miercuri, sa ii retraga sprijinul politic lui Sorin Grindeanu. Premierul a anuntat ulterior ca nu demisioneaza.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: