Fostul sef al SRI, alarmat de terorism. Cere sa fie adoptate legile Big Brother

news

Fostul director al SRI George Maior atrage atentia ca Romania nu este scutita de pericolul terorist si sustine ca faptul ca tara noastra este tinta generica pentru multe organizatii teroriste trebuie sa dea de gandit autoritatilor sa implementeze sau sa elaboreze legislatia in domeniu.

„Imi pare rau sa aflam asemenea vesti. Din pacate, nu am informatii, unii au, probabil, si SRI si SIE au atributii. Eu am spus ca aceste riscuri vor creste. Atrag serios atentia ca nu suntem scutiti de pericolul terorist si iata ca nu este vorba doar de teritoriul national, care este bine protejat, spun eu, este vorba si de cetateni romani peste tot pe glob si faptul ca Romania este tinta generica pentru multe organizatii teroriste trebuie sa dea de gandit autoritatilor si sa implementeze legislatia sau sa elaboreze legislatia pentru care la un moment dat m-am batut si am pierdut”, a declarat Maior la Parlament, intrebat cum comenteaza cazul romanului rapit in Burkina Faso.

Fostul director al SRI George Maior a primit marti aviz pozitiv pentru postul de ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii din partea Comisiilor reunite de politica externa ale Camerei Deputatilor si Senatului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: