Fostul sef al ANAF, bagat in sperieti de Liviu Dragnea. Declaratii surprinzatoare la iesirea de la DNA, a retractat totul

news

Fostul sef al ANAF Gelu Diaconu a fost audiat luni de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) in dosarul Tel Drum, el spunandu-le jurnalistilor, la iesire, ca tot ce stie sunt „informatii publice” si ca s-a „inspirat si de pe Google”.

Gelu Diaconu a foat audiat timp de aproximativ doua ore.

La remarca jurnalistilor ca a dat o declaratie in dosarul Tel Drum, in care este urmarit penal Liviu Dragnea, fostul sef al ANAF a spus: „Cine v-a spus asta? (…) Verificati-va sursele, eu nu stiiu nimic, stiu exact ce stiti si dumneavoastra, sunt informatii publice”.

„Cand eram eu seful Fiscului nu imi amintesc despre un caz Tel Drum. Presupun ca acum este investigat”, a mai spus Gelu Diaconu dupa audieri.

Intrebat despre afirmatiile facute pe Facebook despre Tel Drum si Liviu Dragnea, Gelu Diaconu a spus ca s-a inspirat si de pe Google.

„M-am inspirat si de pe Google. Trebuie sa realizati ca in aceasta faza nu va pot spune multe lucruri, dar nu va asteptati nici ca detin cine stie ce informatii. Procurorilor sunt obligat sa le spun adevarul”, a spus fostul sef al ANAF, citat de news.ro.

In ultima perioada, Gelu Diaconu a postat pe Facebook mai multe mesaje si care a facut referire la legaturile lui Liviu Dragnea cu firma Tel Drum si l-a acuzat pe presedintele PSD ca minte, dupa ce a spus ca nu are nicio legatura cu firma Tel Drum.

„Mai, mizerabilule! Esti mizerabil pentru ca incerci sa pacalesti pe toata lumea! Pe noi cei care te-am cunoscut cel putin cativa ani buni, te asigur insa ca nu vei reusi. Chiar nu iti aduci aminte cat de interesat erai de situatia fiscala a Teldrum?

Chiar ai uitat atat de repede cum ai preluat hotelul Turris, litigiul cu Blejnar si toate celelalte active ale gospodariei de partid din Teleorman?

Chiar te faci ca nu mai stii, imbuibatule, despre partidele vanatoresti din padurile devenite de facto avere proprie? Dar de partidele pescaresti din arealul Belina devenit proprietatea ta si a acolitilor tai?

Chiar poti prosti pe toata lumea ca Fortalezza nu iti trezeste nici o amintire? Nici macar despre bietul Comana? Bietule spagar, tu crezi ca, daca aduci cateva mii de mufati la banul public sa te aclame, vei prosti toata tara?”, scria Diaconu, recent, pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: