Fostul trezorier al PNL a fost RETINUT de DNA

news

Fostul consilier personal al lui Sorin Oprescu, Costin Berevoianu, si fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu au fost retinuti joi dupa-amiaza de DNA Ploiesti in dosarul privind Apa Nova, au declarat surse judiciare.

Vlad Moisescu si Cosmin Berevoianu ar fi promis unor oameni ca pot interveni la o persoana cu putere de decizie atat la Primaria Capitalei, cat si la Primaria Sectorului 1.

Costin Berevoianu, fostul sef al Regiei de apa-canal a Capitalei, si Vlad Moisescu, fostul trezorier al PNL, dar si fost consilier al lui Sorin Oprescu, au fost retinuti pentru trafic de influenta dupa ce au fost audiati de procurorii DNA Ploiesti timp de mai multe ore, in dosarul de trafic de influenta si cumparare de influenta, in care este vizata compania Apa Nova.

Procurorii DNA Ploiesti au ridicat, joi, documente de la Apa Nova, Primaria Sectorului 1 si Primaria Capitalei, intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie ce ar fi fost comise de persoane din conducerea societatii, printre cei vizati in acest caz fiind si fostul sef al Regiei de Apa-Canal a Capitalei Costin Berevoianu, declarau surse judiciare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: