FOTO Ludovic Orban, imagine ironica cu adevarata fata a Guvernului Dancila

politica

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Ludovic Orban, liderul PNL, a distribuit o imagine cu adevarata fata a viitorului Guvern Dancila, imaginea fiind insotita de mesajul: „Nu mai stati in suspans. Acesta va fi noul Guvern”.

In timp ce la sediul PSD din Capitala sedinta Comitetulu Executiv National al PSD se vota componenta Guvernului Dancila, Ludovic Orban a transmis un mesaj ironic pentru viitorul cabinet ALDE-PSD. Intr-o postare pe Facebook, liderul PNL spune ca „acesta va fi noul Guvern”, adaugand o fotografie care il surprinde pe Liviu Dragnea in fruntea fiecarui minister. Ludovic Orban sugereaza astfel ca Liviu Dragnea va conduce Cabinetul Dancila.

PSD s-a intrunit vineri, in sedinta Comitetului Executiv National, pentru a stabili componenta viitorului guvern, la capatul unei saptamani intense de negocieri cu liderii unor filiale judetene, care au incearcat sa isi impuna reprezentanti in noul executiv. In pofida avertismentelor presedintelui Klaus Iohannis, in cabinetul condus de Viorica Dancila se regasesc si persoane cu „probleme penale”, precum fostul ministru Rovana Plumb.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: