Fotografia EROULUI care a incercat sa-l opreasca pe Andreas Lubitz

life

Un memorial al echipajului Germanwings din avionul care s-a prabusit in Alpii francezi pe 24 martie include prima fotografie a pilotului Patrick Sondheimer, care a incercat sa-l opreasca pe copilotul Andreas Lubitz sa prabuseasca aeronava.

Memorialul dedicat membrilor echipajului include fotografii ale acestora, printre care se afla si prima imagine cu capitanul Patrick Sondheimer (n.r. prima fotografie din stanga), informeaza Daily Mail, citat de Mediafax.

Langa fotografia capitanului se afla si cea a copilotului Andreas Lubitz, care a prabusit intentionat avionul Airbus A320 in Alpii francezi.

erou

Procurorii francezi spun ca Andreas Lubitz, copilotul avionului, a prabusit intentionat aeronava, el profitand de iesirea pentru scurt timp a capitanului din carlinga pentru a inclina aeronava pe o traiectorie de prabusire.

Potrivit Bild, primele 20 de minute de zbor au fost marcate de discutii banale intre pilotul Patrick S. si copilotul Andreas Lubitz. Capitanul ii explica lui Lubitz ca nu a avut timp sa mearga la toaleta la plecarea din Barcelona. La ora 10.27, pilotul ii cere lui Lubitz sa pregateasca aterizarea la Dusseldorf. Acesta din urma ii raspunde: „Sper”, „Vom vedea”.

Pilotul iese din carlinga pentru a merge la toaleta, iar avionul incepe sa coboare. Dupa cateva minute se aude un „zgomot puternic” ca si cum cineva incearca sa intre in carlinga, scrie Bild. Apoi se aude vocea pilotului: „Pentru numele lui Dumnezeu, deschide usa!”. Pe fundal, pasagerii incep sa tipe, afirma cotidianul. Pilotul incearca in mod evident sa deschida usa cu toporul. Apoi striga: „Deschide nenorocita asta de usa!”.

In jurul orei 10.40, avionul Airbus atinge un versant si se aud tipetele pasagerilor. Acestea sunt ultimele zgomote de pe inregistrare, scrie Bild. La scurt timp dupa aceea, avionul loveste in plin un versant la viteza de 700 de kilometri pe ora si este pulverizat la impact.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: