Fractura in PSD, Liviu Dragnea este pus la punct de catre ministrul Justitiei, Iordache (PSD): „Ar fi un amestec in actul de justitie”

politica

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat joi ca ar fi un amestec in actul de justitie daca ar exprima un punct de vedere in cazul afirmatiilor lui Sebastian Ghita, amintind ca la Parchetul General exista un dosar cu privire la informatii facute publice de fostul deputat.

„Ar fi un amestec al ministrului Justitiei in actul de justitie. Exista un dosar in acest moment, exista organe competente care trebuie sa solutioneze si eu cred ca nici macar ministrul Justitiei nu trebuie sa interfereze in actul de justitie”, a spus Iordache, intrebat despre afirmatiile presedintelui PSD, Liviu Dragnea, cu privire la asteptarile pe care le are de la ministrul Justitiei dupa aparitia in mass-media a „dezvaluirilor” facute de fostul deputat Sebastian Ghita.

Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Antena 3, ca ministrul Justitiei ar trebui sa aiba un cuvant de spus in cazul afirmatiilor facute de Sebastian Ghita in inregistrarile preluate de mass-media.

„Sa vedem ce se intampla in perioada urmatoare. Cred ca ministrul Justitiei trebuie sa se exprime la un moment dat. Cred ca trebuie sa aiba un punct de vedere, totusi. (…) Nu se poate trece peste aceste lucruri, nu pot fi trecute la ‘si altele’. E vreo vina, nu e vreo vina. Sa nu fie foarte mult film, foarte multa fictiune. Trebuie sa iasa la iveala, pentru ca altfel toti actorii au o problema. Increderea in cele doua institutii are de suferit si nu e in regula. L-ati auzit pe domnul presedinte Klaus Werner Iohannis avand vreun punct de vedere pe subiectele astea?”, a spus liderul PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: