Fractura in tabara Dragnea dupa nominalizarea lui Tudose. Deputat PSD: „Este lamentabil, nu suntem bataia de joc a nimanui. Nu voi vota noul guvern”

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu protesteaza fata de decizia CEx de a-l nominaliza pe Mihai Tudose pentru functia de premier. El anunta ca nu va vota un guvern condus de Tudose.

„Am spus ca, dupa motiune, conducerea PSD va avea zile grele cu mine. …Le recomand sa le scurteze. Pentru ca azi e prima: NU voi vota noul guvern, cu Mihai Tudose in frunte! Ar fi IMPOTRIVA tuturor lucrurilor in care cred. Nici eu, nici cei care ne-au votat NU suntem bataia de joc a NIMANUI! Este LAMENTABIL ce s-a intamplat azi…

P.S. Voi reveni cu un comentariu pe larg. Intre timp, #INSIST ca nimeni din partid sa nu incerce sa ma convinga, pe NICIO cale. NU voi vota un guvern PSD-ALDE cu Mihai Tudose premier. Punct”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat in unanimitate pentru functia de premier de Comitetul Executiv National al PSD.

Propunerea, care i-a apartinut presedintelui PSD, Liviu Dragnea, a primit un vot in unanimitate, fiind inregistrate patru abtineri. Intre cei care s-au abtinut de la vot s-ar fi aflat Codrin Stefanescu, Nicolae Badalau, Paul Stanescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: