Franta. Doua femei in pantaloni SCURTI au fost agresate de un grup de tineri: „Curvelor!”

externe

Doua femei care purtau pantaloni scurti in orasul Toulon, sudul Frantei, ay fost agresate de un grup de tineri. Sotii acestora au fost, la randul lor, batuti.

Incidentul a avut loc duminica, la pranz. Femeile se aflau impreuna cu familiile, soti si copii, la plimbare. Ele au fost agresate verbal de un grup de tineri care le-a spus ca sunt „curve”, anunta L’Express.

Barbatii celor doua femei le-au cerut tinerilor sa se manifeste cu respect, insa acestia au sarit la bataie. Cei doi soti au fost loviti grav sub ochii copiilor lor, afirma procurorul din Toulon. Unul dintre barbati are maxilarul fracturat, astfel incat va avea nevoie de 30 de zile de ingrijiri medicale.

Doi dintre agresori, care au varsta de 17 si respectiv 19 ani, au fost arestati si inchisi. Acestia au antecedente penale.

Nu este primul incident de acest fel din Toulon. In luna iunie, o tanara care purta pantaloni scurti a fost agresata intr-un autobuz de cinci femei. Ulterior, in semn de protest, sute de oameni au iesit pe strazi pentru o „plimbare in pantaloni scurti”.

topelement

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: