Frantuzoaica Clotilde Armand, mesaj EXTRAORDINAR dupa ce a primit rezultatul alegerilor

politica

Clotilde Armand, candidatul USB, a obtinut 28,7% din voturi, potrivit datelor provizorii BEC, comunicate luni, fiind depasita de candidatul PSD, Daniel Tudorache, care a fost votat de 31,1% dintre alegatori.

Rezultatele provizorii oferite de Biroul Electoral Central la ora 6.00 arata o rasturnare de situatie la Sectorul 1, acolo unde Clotilde Armand are 28,7%, in timp ce Daniel Tudorache a trecut pe prima pozitie cu 31,1%.

Clotilde Armand anunta pe Facebook ca isi reia luni activitatile normale, asteptand rezultatele finale ale alegerilor, in urma carora vor fi trase concluzii si se va face o noua mobilizare.

„Sunt dezamagita de ce s-a intamplat azi-noapte, este clar. Asteptam rezultatele finale. O sa tragem concluziile. Vreau sa va spun ca nimic nu va fi ca inainte. A fost o mobilizare, trebuia sa fie si mai mare… Ne vom aduna si vom reveni cu o strategie in care sa ii implicam pe toti cetatenii”, spune Clotilde Armand in mesajul video pe care l-a postat in aceasta dimineata.

Ea mai relateaza ca duminica seara a incercat sa intre in sectiile de vot unde Uniunea Salvati Bucurestiul nu a avut observatori si sa ceara renumararea voturilor.

„Am luptat pana la capat sa stiti. Chiar am facut tot ce-am putut”, isi incheie ea mesajul.

Exit-poll-urile si primele date oficiale de la BEC, de duminica seara, au dat-o castigatoare pe Clotilde Armand.

Potrivit primelor informari provizorii BEC, la sectorul 1 Clotilde Armand (USB) conducea cu 32,3 %, urmata de Dan Tudorache (PSD) – 31,9%, Alexandru Nazare (PNL) – 16,6% si Eugen Tomac (PMP) cu 7,2%.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: