Fratele lui Cumpanasu este ofiter MAI cu rang inalt si are legaturi stranse cu interlopii. Filmat la petreceri cu interlopii

news

Fratele lui Alexandru Cumpanasu, cel mai vocal personaj in cazul tragediei de la Caracal, are el insusi legaturi stranse cu interlopii. Iliuta Cumpanasu este adjunctul sefului Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara si a fost filmat recent la o petrecere cu interlopi din Timisoara.

Press Alert a obtinut, in luna mai a acestui an, filmari cu trei sefi din Ministerul Afacerilor Interne in timp ce-i canta ”La multi ani”, alaturi de membri ai lumii interlope din Timisoara, unei inculpate trimisa in judecata de DNA pentru cumparare de influenta.

In imagini se vad comisarul sef Daniel Draguta, imputernicit la comanda Politiei Municipiului Timisoara, adjunctul acestuia subcomisarul Ionel Iacobescu si comisarul sef, Iliuta Cumpanasu, adjunctul sefului Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara in timp ce sarbatoresc alaturi de Jean Crihan si Stefan Kerekes la ziua Iasminei Popovici, imaginile fiind inregistrate in noiembrie 2017. Iliuta Cumpanasu este fratele lui Alexandru Cumpanasu, subliniaza podul.ro.

In imagini este surprins momentul in care este adus tortul si participantii la ziua de nastere ii canta in cor sarbatoritei.

Jean Crihan a fost implicat in scandalul de la clubul ”Lepa Brena” cand l-a lovit pe liderul interlop Sorin Udrea, iar ulterior, in martie 2014, a fost impuscat cu doua focuri de pistol, in plina zi, intr-o piata din localitate Desenzano del Garda de langa Brescia.

Stefan Kerekes a fost implicat impreuna cu alti suspecti in talharirea unei batrane din Viena, de la care au luat 20 de kilograme de aur. Ulterior, a fost prins de autoritatile sarbe dupa ce autoritatile din Austria au emis pe numele sau un mandat international de arestare.

Sarbatorita este Iasmina Popovici, care a fost trimisa in judecata de DNA pentru cumparare de influenta intr-un dosar in care este acuzata ca a platit pentru a-l scoate din arest pe prietenul sau de atunci, Adrian Cocoana, cel care a ucis, in 2008, un tanar dupa o cursa nebuna cu un Ferrari prin centrul Timisoarei, apoi a fugit de la fata locului.

Contactat de jurnalisti pentru a explica cum a ajuns la chef cu interlopii, comisarul sef Iliuta Cumpanasu a sustinut ca ”nu stiu cine este Iasmina Popovici. Am un prieten in Giroc care este lautar, saxofonist (tatal Iasminei Popovici, n.a.). La acesta am fost de mai multe ori. Pot sa fie interlopi, daca nu-i stiu. Nu stiu cine este Jean Crihan. Nici nu cunosc numele. Ca sa fie o problema, trebuia sa stiu. Eu nu aveam de unde sa stiu treaba asta”.

Cumpanasu a lucrat inclusiv la Brigada de combatere a crimei organizate Timisoara.

Iliuta Cumpanasu se teme de altfel ca este monitorizat de alte institutii ale statului. Cotidianul a scris ca politistul s-a folosit de masina de serviciu, marca Audi, cu numarul de inmatriculare TM-68-ZWN, aflat in dotarea Politiei de Frontiera Timisoara, pentru a face shopping la un mall din Timisoara. El se destainuia unor prieteni, ca foloseste masina de serviciu pentru ca ”e sigura si nu are tehnica de ascultare pe ea”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: