„Fratilor!”, le-a spus Codrin Stefanescu protestatarilor din Sibiu. Reactia acestora l-a pus pe fuga – Video

politica

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanscu, deputatul Eugen Nicolicea si Bogdan Trif, presedintele PSD Sibiu si ministru al Turismului, au fost huiduiti, luni dupa-amiaza, la Sibiu, de mai multe persoane aflate in fata sediului filialei partidului. Protestatarii le-au strigat „Hotii”, „Partid de hoti si de mafioti” si i-au intrebat daca nu se simt deloc vinovati pentru oamenii care au murit „din cauza recursului compensatoriu”.

Codrin Stefanscu, Eugen Nicolicea si Bogdan Trif, presedintele PSD Sibiu si ministru al Turismului, au fost huiduiti, luni dupa-amiaza, la Sibiu, la sosirea la sediul filialei social-democrate, unde urmau sa sustina o conferinta de presa.

Mai multe persoane care se aflau in fata sediului PSD, unde au loc protestele comunitatii „Va vedem din Sibiu”, le-au strigat „Hotii”, „Puscarie”, „Partid de hoti si de mafioti”, iar la un moment dat, cand Codrin Stefanescu s-a indreptat spre grupul de protestari, un barbat i-a reprosat: „De ce instigi la violenta?”.

Un alt barbat l-a intrebat pe Trif de ce il jigneste pe presedinte. „L-am cunoscut pe taica-tau, mi-e rusine cu tine”, i-a spus acesta liderului PSD Sibiu, scrie news.ro.

De asemenea, reprezentantii PSD au fost intrebati de oameni daca nu se simt „deloc vinovati de sangele oamenilor care au murit din cauza recursului compensatoriu”.

La un moment dat, Codrin Stefanescu a incercat sa li se adreseze protestatarilor: „Fratilor…”, insa acestia i-au replicat: „Nu esti frate cu nimeni!”. Ulterior, oamenii au inceput sa scandeze „PSD, ciuma rosie”, iar Stefanescu si Trif s-au indepartat, impreuna cu cei care ii insoteau.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: