Frauda PSD in Sectorul 1. Au venit politistii, in sediul primariei s-au gasit procese verbale originale, gata semnate

politica

Clotilde Armand anunta ca in sediul Directiei de Salubrizare a Primariei Sectorului 1 s-au gasit procese verbale ale modului in care s-a votat in Sectorul 1. Ea spune ca aceste documente nu aveau ce sa caute intr-o institutie publica.

„Iata procese verbale originale, semnate, stampilate care au fost luate de la biroul electoral de sector si au fost aduse aici, la sediul primariei”, a anuntat Armand.

„Sa fie foarte clar: Tudorache si toti cei care au participat la aceasta tentativa o sa raspunda in fata Justitiei”, a precizat Armand.

Un membru al sectiei de votare din partea USR observase, duminica noapte, ca mai multi indivizi au plecat din sectie cu o punga cu provese verbale. Unii au fugit, insa unul a fost prin cu 100 de procese verbale asupra sa si a fost dus la politie.

„Colegii mei au avertizat imediat politia, jandarmeria, au venit si au gasit procese verbale originale”, a anuntat Armand.

Ea a mai acuzat ca in sediul institutiei au fost monitorizate alegerile in interesul politic al lui Daniel Tudorache.

”Astazi, in jurul orei 15: 45, Sectia 4 Politie a fost sesizata prin sistemul 112 cu privire la faptul ca un barbat, candidat al unui partid politic pentru functia de consilier , ar fi fost vazut iesind din cladirea unde a functionat un birou electoral al sectorului1, de catre mai multi reprezentanti ai altor partide politice, avand asupra sa mai multe procese verbale.

Persoanele in cauza au fost identificate si sunt conduse la sediul Sectiei 4 Politie pentru stabilirea situatiei de fapt si de drept”, a transmis Politia Capitalei intr-un comunicat de presa.

Potrivit unor surse din politie, este vorba despre Sorin Catalin Tomescu, unul dintre candidatii PSD la Consiliul Local Sector 1.

La Sectorul 1, dupa numararea a 87,59% dintre voturi, Clotilde Armand are 41,36% din voturi, Daniel Tudorache (PSD) – 39,41%, iar Ioana Constantin (PMP) – 7,76%.

Primarul PSD Daniel Tudorache a anuntat, luni, ca el ar fi castigat de fapt alegerile in Sectorul 1, impotriva lui Clotilde Armand. „Breaking news! Dupa terminarea numaratorii paralele, am in plus 200 de voturi fata de Clotilde Armand! Asteptam rezultatele oficiale de la BEC!”, a scris Tudorache pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: