Freamat de bucurie in tabara penalilor. Un inalt oficial al SUA, care s-a intalnit recent cu Dragnea, vine la Bucuresti pentru a vorbi cu sefii Parchetelor

news

Presedintele Comitetului de Afaceri Externe al Camerei Reprezentantilor, Ed Royce, soseste sambata 12 august la Bucuresti, informeaza surse citate de DC News.

Royce este un lider al luptei globale in favoarea respectarii drepturilor omului, a alegerilor libere si corecte si a solutiilor pentru promovarea securitatii si a cresterii economice.  Ed Royce urmeaza sa aiba intalniri in special cu reprezentanti americani in misiune la Bucuresti sau in Europa.

De altfel, sefii adjuncti ai FBI si CIA pentru Europa urmeaza sa aterizeze la Bucuresti in urmatoarele 24-48 de ore. AmbasadorulHans Klemm va fi cel care il va intampina pe presedintele Ed Royce. Sursele citate de DC News sustin ca Royce s-ar putea intalni cu presedintele Iohannis si chiar cu sefi ai Parchetelor.

Vizita ar putea fi deosebit de importanta, fiindca misiunea presedintelui Comitetului de Afaceri Externe al Congresului in Romania ar putea conduce la schimbari de abordare si chiar de persoane din partea partenerului strategic al Romaniei, Statele Unite ale Americii, mai scrie DC News, un site apropiat de PSD.

Ed Royce s-a intalnit cu Dragnea cu ocazia evenimentelor care au avut loc inainte de investirea in functie a presedintelui Donald Trump.

„A fost o discutie agreabila despre relatiile romano-americane. Domnul Royce a subliniat seriozitatea Romaniei confirmata de-a lungul timpului in mai multe momente dificile. I-am transmis la randul meu atasamentul Romaniei fata de parteneriatul strategic cu SUA, precum si angajamentul guvernului de la Bucuresti de a dezvolta relatiile politice si economice dintre cele doua tari. L-am asigurat totodata pe domnul Royce ca va fi in continuare un pilon de incredere al relatiilor transatlantice,” a scris atunci Liviu Dragnea pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: