Frica de Dragnea. Liderul unui partid s-a umilit in fata sefului PSD si l-a asigurat ca nu va colabora cu Ponta si Daniel Constantin

politica

Presedintele fondator al Partidului Romania Unita (PRU), Bogdan Diaconu, spune ca l-a asigurat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, ca nu exista „niciun fel de colaborare” intre PRU si Victor Ponta sau Daniel Constantin, scrie Agerpres.

„Cu Liviu Dragnea am discutat fiind in trecere pe la Parlament. Am avut o intalnire si, intr-adevar, am discutat si l-am asigurat ca nu exista niciun fel de colaborare intre PRU si Bogdan Diaconu si Victor Ponta sau Daniel Constantin”, a declarat Bogdan Diaconu, duminica, intr-o conferinta de presa.

Totodata, el a anuntat semnarea protocolului de constituire a aliantei politice Blocul Identitatii Nationale in Europa (BINE), care include Partidul Romania Unita, Partidul Romania Mare si Partidul Noua Dreapta.

Intrebat cum se va impaca aceasta alianta cu o eventuala colaborare in viitor cu Victor Ponta, Bogdan Diaconu a precizat ca el are o colaborare cu Adrian Popescu si cu Tudor Ionescu, liderii PRM si ND.

„Partidul Romania Unita are o colaborare cu PRM si cu Noua Dreapta. Aceasta este formula politica cu care ne vom prezenta in alegerile ce vor urma si in fata romanilor. Nu exista niciun fel de proiect comun intre PRU sau Bogdan Diaconu si fostul prim-ministru al Romaniei Victor Ponta. Si nu vom mai permite nimanui sa foloseasca nationalismul romanesc pentru a-si duce bataliile de putere din PSD sau din alta parte”, a mai spus Diaconu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: