Frica mare la varful PSD. Codrin Stefanescu confirma anularea mega-mitingului din Bucuresti. Care este pretextul

politica

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a confirmat, miercuri, ca mitingul mamut pe care PSD urma sa il organizeze la Bucuresti a fost anulat. Pretextul folosit este „disconfortul” creat bucurestenilor.

”Ne-am consultat cu colegii din tara si am hotarat sa anulam mitingul din urmatoarele motive: Am hotarat ca saptamana viitoare sa ne ocupam strict de activitatile de campanie din teritoriu luand in considerare ca foarte multe judete au pe 21 si 23 ultimele intalniri zonale, cu multi primari.

Apoi, ar fi dorit colegii nostri un miting urias la Bucuresti, in Piata Victoriei, asta se putea doar in weekend pentru ca in cursul saptamanii nu dorim sa aducem un disconfort bucurestenilor.

Un al treilea motiv este ca toata lumea ramane in dispozitiv, astea sunt motivele care ne-au determinat sa anulam mitingul. Ramane insa in vigoare tot restul programului, inclusiv mitingul mare de la Targoviste”, a declarat Stefanescu pentru G4Media.ro.

Partidul Social Democrat a transmis, miercuri, o notificare Primariei Bucuresti in care anunta ca anuleaza mitingul care trebuia sa se desfasoare pe 22 mai la Romexpo.

Intr-o notificare trimisa, miercuri, catre primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, PSD anunta ca nu mai organizeaza „evenimentul” de la Romexpo. Explicatii suplimentare nu au fist furnizate.

„Va comunicam ca Partidul Social Democrat anuleaza organizarea evenimentului, din data de 22 mai 2019, care urma sa se desfasoare la Romexpo”, se arata in documentul semnat de Codrin Stefanescu.

Intr-o adresa transmisa in urma cu doua zile Centrului expozitional Romexpo, secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, afirma ca PSD intentioneaza sa aduca „150.000 de persoane din Bucuresti si din provincie”.

”Partidul Social Democrat organizeaza un eveniment politic, in data de 22 mai 2019, intre orele 12 – 22, la care participa un numar de 150.000 de persoane din Bucuresti si din provincie”, a scris Stefanescu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: