Frica mare. Ministrul PSD al Justitiei interzice accesul presei la dezbaterea publica privind ordonantele de gratiere si dezincriminare

news

Jurnalista Ionela Arcanu, de la Realitatea TV, anunta ca ministrul Justitiei, Florin Iordache, interzice presei sa participe la dezbaterea publica privind ordonantele de gratiere si de modificare a legislatiei penale.

„‘Transparenta’ totala la Ministerul Justitiei! Florin Iordache a hotarat ca presa sa nu aiba acces la dezbaterea PUBLICA pe tema gratierii si modificarii Codurilor Penale !! Nu renuntam asa usor!”, a scris Arcanu pe Facebook.

Mai multi jurnalisti si-au afirmat deja intentia de a incerca sa intre la dezbateri chiar si in aceste conditii.

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a decis sa organizeze luni, pentru doua ore, o dezbatere publica pe tema celor doua ordonante de urgenta privind gratierea si modificarea codurilor penale.

Conform comunicatului postat pe site-ul Ministerului Justitiei, dezbaterea va avea loc luni, intre orele 10:00 si 12:00, in conditii foarte stricte.

Astfel, deoarece capacitatea Salii de consiliu care va gazdui dezbaterea este de maxim 50 de persoane, cei care doresc sa asiste trebuie sa trimita un mesaj in acest sens la adresa dean@just.ro pana la data de 27 ianuarie 2017, ora 12:00.

„Avand in vedere capacitatea salii, inscrierile urmeaza a fi confirmate”, iar „Timpul alocat fiecarei interventii este de 3 minute pentru fiecare asociatie, respectiv participant individual”, se mai precizeaza in comunicatul MJ.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: