Frica mare, „veste galbene” la Parlament. PSD a adus de trei ori mai multi jandarmi fata de numarul protestatarilor – Video

politica

Un grup de protestatari #Rezist se afla, incepand de luni, in fata intrarii principale a Palatului Parlamentului pentru a solicita demisia lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor. Printre protestatari se afla si Malin Bot si Marian Ceausescu.

Protestul „Nu scapati! 3 zile de protest legal in Curtea Parlamentului!” este organizat de un cetatean care a si trimis notificare care Primaria Capitalei, conform careia protestul va avea loc in curtea Palatului Parlamentului, intrarea A3S dinspre parcul Izvor.

Protestatarii nu au fost insa lasati sa intre in in curtea Parlamentului, la intrare fiind prezent un dispozitiv supradimensionat de jandarmi. Acestia au scandat „Criminalii tarii”, „Asasinii”, „Nu vrem sa fim condusi de hoti”.

„Protestul din Curtea Parlamentui care va avea loc in zilele de 10, 11 si 12 decembrie in intervalul orar 08:30 – 17:00 a fost declarat pe 6 decembrie. Raspunsul Primariei se da declaratorului in maxim 48 de ore. Pe 8 decembrie, persoana care a declarat protestul nu a primit pe mail negatie de la Primarie.

Protestul va avea loc in Curtea Parlamentui. In mediul virtual a aparut o poza cu negatia de la Primarie, ceea ce este o facatura prin care sa ne descurajeze sa venim la protest”, s-a transmis duminica pe pagina de Facebook „Reusim pentru Romania”.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: