FSB a ucis doi rusi care planuiau sa arunce in aer un comisariat pentru inrolarea militara. Cei doi aveau doua kilograme de TNT

externe

Doi rusi din Kabardino-Balkaria, regiune aflata in nordul Caucazului, au fost ucisi de agentii FSB dupa ce ar fi planuit sa atace un birou de inrolare militara, anunta Baza pe Telegram.

Pe 26 decembrie a fost deschis un dosar penal impotriva lui Murat Shadov, in varsta de 40 de ani, si a lui Timur Marsenkulov, in varsta de 55 de ani, pentru pregatirea unui atac terorist. Potrivit anchetatorilor, cei doi barbati planuiau sa atace biroul de inrolare militara din orasul Chegem.

Cei doi s-au opus insa arestarii de catre agentii FSB. Ca urmare, intr-o padure de la periferia orasului Nalcik, acestia au fost ucisi cu focuri de arma.

La locul schimbului de focuri au fost gasite o pusca de asalt Kalasnikov, un pistol Makarov si un dispozitiv exploziv improvizat cu o greutate de doua kilograme in echivalent TNT.

In septembrie, in aceasta regiune au avut loc ample proteste fata de mobilizarea organizata de Moscova pentru razboiul din Ucraina.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: