„Why I fucking hate Romania”. Experienta din Bucuresti l-a marcat profund pe un turist american: „Sper sa nu va duceti acolo” – Video

life

Un tanar american care a vazut Bucurestiul se declara profund marcat de exoerienat traita. El vorbeste despre cat de „toxici” sunt oamenii din Bucuresti, despre taximetristii care ii jefuiesc pe turisti, despre cersetori si, bineinteles, despre prostituatele din Centrul Vechi.

Iata cateva pasaje din cele spune de tanarul american:

“M-am tot gandit la un titlu bun pentru acest video si cred ca acela e ‘De ce urasc Romania’. Sa incepem. In primul rand e vorba despre oameni. Oamenii sunt extrem de toxici, peste tot.

Oamenii sunt atat preocupati de ceea ce au. Nu aveti idee de cate ori am vazut baieti care munceau pentru trei dolari pe ora si aveau pe cap ochelari de soare de firma. Oamenii din Romania sunt uluitori de rai (…) Iata ce vei vedea atunci cand te duci in Romania: magazine de rahat, unde vor sa te faca, daca esti turist.

Este extrem de confuz cand ajungi aici. Multi cersetori si multe inselatorii pe strada. E ingrozitor. Pe bulevardul principal din Bucuresti, nu-mi amintesc numele, si nici nu-mi pasa, dar pe strada principala, pentru prima data cand am ajuns acolo, am vazut un copil mic care cersea. A venit maica-sa, copilul aproape adormise, pentru ca era aproape trei dimineata, si a inceput sa-l bata… Iau copii si ii drogheaza si ii tin pana se imbolnavesc ca sa cerseasca. Am crezut ca e doar un zvon. Mi-a spus cineva care lucreaza la Protectia Copilului in Romania, dar, credeti-ma, am vazut asta de vreo 2-3 ori cat am stat acolo.

Infrastructura e groaznica. E greu sa te descurci. Vei fi inselati de taximetristi. Taxiurile sunt ingrozitoare. Unul dintre prietenii mei aproape a fost violat intr-un taxi. Ne-au luat 50 de euro pentru cativa kilometri.

Intr-un club, a venit o fata la mine, dupa 30 de secunde, m-a intrebat daca ii cumpar de baut. Si cand i-am zis nu, a plecat. Daca le cumperi o bautura, de vreo 48 de lei, barmanul le da suc si se prefac ca sunt bete. Sunt multe prostituate”, spune american, citat de site-ul Calator in bascheti.

Concluzia?

“Totul despre acel loc este oribil. Sper sa nu va duceti acolo. Sa nu le dati de munca. Nu ca sa le ruinati economia, dar nu merita. Chiar si in sezon, nu merita! E un truc! Un siretlic! Un loc de rahat!”, a incheiat turistul american.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: