Fug care incotro. Un grup consistent de parlamentari PSD va demisiona in zilele urmatoare

politica

Mai multe publicatii online, printre care si stiridiaspora.ro, parte a trustului DC News al lui Bogdan Chirieac, anunta ca un grup de 11 senatori si deputati ai PSD va demisiona in zilele urmatoare.

Cei 11 vor pleca din partid impreuna cu senatorul Paul Stanescu, obligat de Dragnea sa demisioneze din fruntea Ministerului Dezvoltarii, si cu deputatul Marcel Ciolacu, un apropiat al lui Mihai Tudose.

Tudose a demisionat zilele trecut din PSD, inscriindu-se in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania.

In urma celor patru demisii recente ale unor deputati PSD, Liviu Dragnea a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor.

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat vineri ca plecarile de data recenta din partid nu vor fi tema de discutie in cadrul reuniunii de duminica a Comitetului Executiv National, intrucat erau miscari „asteptate”, adaugand ca adversarii politici se insala daca isi inchipuie ca majoritatea va fi pierduta de coalitia guvernamentala in conditiile in care in aceasta perioada social-democratii se pregatesc sa primeasca in randul lor „intre 8 si 11 parlamentari din alte partide”.

„Ne asteptam la numele astea care s-au vehiculat, plecarile, eram pregatiti. Putinele plecari din PSD erau luate in calcul de catre noi. Am stiut de la inceput, toti colegii, ca, dupa incercarea de puci esuata de acum cateva luni de zile, unii dintre colegii care stau cu urechea aplecata mai in exteriorul partidului decat in interior vor primi ‘verde’ pentru a intari partiduletul de buzunar condus de cel care ne-a tradat cel mai mult si al carui nume nici nu vreau sa-l rostesc. Asta e calea pe care au ales-o, daca adversarii nostri isi inchipuie ca vom pierde majoritatea dupa aceste miscari pe care le-au facut, toate concentrate, se insala, pentru ca noi deja ne pregatim sa primim in randul nostru intre 8 si 11 parlamentari din alte partide in aceasta perioada, vorbesc de senatori si deputati”, a afirmat Stefanescu

Mai mult despre: , ,

Comentarii: