Fugarul Sebastian Ghita apare intr-o noua inregistrare la Romania TV. Acuzatii privind modul in care a ajuns Voiculescu la puscarie

politica

Romania TV a  difuzat, joi seara, o noua inregistrare video cu Sebastian Ghita. El isi continua atacurile la adresa Laurei Codruta Kovesi, pe care o acuza ca a „masluit dosarele patronilor de media”.

„Am vazut cu ochii mei ce a facut Kovesi in cazul Realitatea Media. Am auzit despre cazul inchiderii lui Voiculescu de la Traian Basescu. Mi-a spus ca are si inregistrari despre inchiderea lui Voiculescu. Toate dosarele cu patroni de media au fost masluite”, a declarat Ghita.

El a mai afirmat ca la conducerea SRI Prahova ar fi fost numit un nou sef, in persoana lui „Sabin Iancu”, care l-a ajutat pe procurorul DNA Negulescu sa masluiasca dosarele.

Sebastian Ghita a disparut din 21 decembrie si nu s-a prezentat joi la sediul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Prahova, pentru a semna conform procedurilor, in cadrul controlului judiciar dispus in dosarul in care a fost trimis in judecata alaturi de fosti sefi de Parchet si Politie din Prahova.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: