Furia de la Moscova ia amploare. Prezentatoare Russia 1: „A inceput al treilea razboi mondial dupa scufundarea navei Moskva, acest lucru este in intregime sigur” – Video

externe

O prezentatoare de la televiziunea de stat din Rusia a anuntat ca al treilea razboi mondial a inceput deja ca urmare a scufundarii crucisatorului Moskva in razboiul din Ucraina. Desi Rusia a declarat ca aceasta a fost avariata in urma unui incendiu, Ucraina si-a revendicat meritul de a fi distrus nava amiral a Flotei Moscovei din Marea Neagra.

Prezentatoarea Olga Skabeyeva a spus la Russia 1 ca „ceea ce a escaladat poate fi numit in mod sigur al treilea razboi mondial” si a insistat ca „acest lucru este in intregime sigur”.

„Acum luptam cu siguranta impotriva infrastructurii NATO, daca nu chiar impotriva NATO insasi. Trebuie sa recunoastem acest lucru”, a mai spus Skabeyeva.

Un invitat al emisiunii a comparat scufundarea navei Moskva cu un atac pe teritoriul rusesc, in ciuda faptului ca Kremlinul a insistat ca aceasta s-a scufundat din cauza unui incendiu.

Barbatului i s-a reamintit ca, in loc sa o numeasca razboi, expresia aprobata de guvern care trebuie folosita pentru invazia Rusiei in Ucraina este „operatiune militara speciala”.

Pe un alt post de televiziune de stat, un prezentator a sustinut ca Ucraina face ceea ce vrea Occidentul prin faptul ca desfasoara „mai multe provocari, sangeroase, oribile, complet de neconceput”.

Olesya Loseva, gazda emisiunii Vremya Pokazhet de la Channel One, a declarat ca Occidentul furnizeaza acum „miliarde de arme” Ucrainei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: