„Furia populara creste de la ora la ora. Vom asista la o catastrofa sociala daca nu vor fi organizate alegeri anticipate”. Se anunta proteste de strada

analize

Jurnalistul Emilian Isaila le solicita liderilor politici sa gaseasca o solutie pentru a forta organizarea de alegeri anticipate, avand in vedere ca furia romanilor dupa drama de la Caracal creste „de la ora la ora”.

„Din perspectiva politica, nu cred ca PSD va supravietui tragediei de la Caracal. Furia populara creste de la ora la ora.

In opinia mea, vom asista la o catastrofa sociala daca nu vor fi organizate alegeri anticipate.

Acesti doi ani si jumatate cu PSD, cu Dragnea, cu Iordache, cu Niculicea, cu Dancila au fost prea mult pentru orice om de buna credinta.

Coruptia a mancat ca un cancer toate sistemele de protectie ale cetatenilor, a inversat valorile, a distrus orice ierarhie si a generat inegalitati sociale greu de imaginat.

Nu mai exista politie. E o gluma!

Nu mai exista justitie, ci o incrancenare pe viata si pe moarte intre grupuri de interese si cei putini care vor sa-si faca meseria.

Nu mai exista sistem de sanatate, iar cel de educatie distruge viitorul copiilor.

Atata populism, imbecilitate, prostie si hotie e greu de imaginat ca se poate strange la un singur partid. Daca Romania vrea sa supravietuiasca, PSD si tot ce reprezinta el in societate trebuie inlaturat in mod democratic.

Acest partid e anacronic, iar prabusirea lui produce victime printre oameni nevinovati.

In opinia mea, toti liderii politici responsabili, care vor sa evite o nenorocire, trebuie sa se aseze la masa si sa creeze rapid o strategie de inlaturare a PSD de la putere, apoi, organizarea alegerilor anticipate.

Am fost unul dintre cei care a crezut ca ar fi bine ca PSD sa-si duca mandatul pana la capat. A fost o greseala din partea mea. Orice zi in plus cu PSD la putere inseamna un pericol mortal pentru oameni nevinovati”, a scris Emilian Isaila pe Facebook.

Jurnalistul Paul Gabor tine sa atraga atentia asupra principalului responsabil de modificarea legilor justitiei.

„Exista in Romania un imbecil sinistru care a facut eforturi disperate pentru a modifica legile in favoarea infractorilor. Se numeste Florin Iordache. E din Caracal. S-a pronuntat pe speta juristul neamului?”, a mentionat Gabor pe Facebook.

Radu Hossu, unul dintre organizatorii protestelor pro-justitie de la Brasov solicita din nou ca romanii sa iasa in strada.

„Inca o data se demonstreaza: Coruptia Ucide! Evident ca in cazul de fata e vorba de incompetenta. Pasarea responsabilitatii de la o institutie la alta denota lipsa demnitatii persoanelor aflate la conducerea acestor intitutii. Aici ma refer la Politie si STS.

A murit un copil in chinuri groaznice pentru ca, cu toate ca a putut fi salvat, nu a fost. Indivizii ce conduc structurile astea trebuie sa dispara din conducere. Incompententa lor a fost insa girata de coruptia care i-a adus acolo. Coruptia care aduce toti cretinii si pitipoancele pe posturi de conducere in diferite institutii. Coruptia care da voie sistemului de educatie sa produca diplome ce nu am o baza in educatie ci in spaga.

Statul asta este putrezit pe interior ca un lemn lasat in ploaie si mancat de carii. Cariile alea sunt toti incompetentii ce au ajuns acolo cu ajutorul politicului din ultimii 30 de ani.

Sa nu-i aud pe cei care s-au perindat pe la putere in noua epoca democratica si care acum sunt in opozitie, de cum ar fi facut ei mai bine, caci si ei sunt parte in aceasta crima.

Intr-o tara civilizata, ce s-a intamplat la Caracal ar produce un soc de nivelul Colectiv, ar scoate zeci de mii de oameni in strada si ar darama guverne.

Asa ca am un apel catre toti ce ma urmaresc: organizati-va si iesiti in strada!

Oamenii care au coordonat operatiunea de sarvare a fetei trebuie sa dispara din functiile lor, iar cei care au girat, care i-au pus acolo, la fel! Demisia ticalosilor, incompetentilor, impostorilor!”, scrie Hossu.

Mai mult despre:


Comentarii: