FURIE fara margini la Antena 3: „Un basist sadea va fi numit MINISTRU”

politica

Nominalizarea lui Cristian Ghinea ca ministru al Fondurilor Europene a declansat furie in trustul de presa al lui Dan Voiculescu. Jurnalul national si Antena 3 au trecut la linsarea lui Ghinea.

In Jurnalul national se afirma ca numirea lui Ghinea va duce la „restauratia sistemului basist”.

„Demisia ministrului Raducu, nevazuta-necunoscuta de la Fondurile Europene, lasa loc pentru adancirea restauratiei sistemului basist. Candidatul cu sanse mari vehiculat pentru postul vacantat, prin demisie, este Cristian Ghinea, consilier al premierului Ciolos.

Ghinea s-a remarcat cu o lucrare pologetica – EU VOTEZ DNA – in care a inclus interviuri cu LUCIAN PAPICI, HORIA GEORGESCU, CRISTI DANILET, DANIEL MORAR, LAURA STEFAN. INTERVIURILE sunt o trambuluina pentru atacuri la Jurnalul National, Antena 3 si pentru a justifica procesele politice pornite de DNA in perioada lui Morar”, scrie Jurnalul national.

Si Antena 3 a sarit la beregata lui Cristian Ghinea, caruia Razvan Dumitrescu i-a dedicat o intreaga emisiune.

Cristian Ghinea, consilier de stat la Cancelaria premierului, a fost propus marti pentru functia de ministru al Fondurilor Europene.

Cristian Ghinea, publicist si politolog, a fost numit consilier al premierului in noiembrie 2015.

Cristian Ghinea este absolvent al Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative din Bucuresti si are un masterat la Universitatea London School of Economics.

El a fost director si apoi membru in consiliul director al ONG-ului Centrul Roman pentru Politici Europene.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: