Furie la DIICOT, catuse aruncate de protestatari in masina cu care a plecat Carmen Dan. Declaratiile acolitei lui Liviu Dragnea

politica

Carmen Dan a fost audiata, vineri seara, peste sase ore de catre procurorii DIICOT in dosarul 10 August. La plecare, numerosi protestatari au huiduit-o, iar unii au aruncat cu o sticla de mustar si cu o pereche de catuse in masina cu care pleca fostul ministru de Interne.

„Ma asteptam sa fiu chemata inca de anul trecut. Niciun moment nu s-a pus problema sa evit sa ma prezint in fata organelor de ancheta. A durat destul de mult pentru ca cei care au pus intrebari au fost interesati sa lamureasca foarte multe aspecte. Au vrut sa afle rolul pe care l-a avut ministrul de Interne in acea zi. In niciun caz un rol activ, un rol de coordonare a masurilor operative.

Ma aflam la mine in birou, in centrul de comanda. Ministrul nu conduce misiunile operative. Nu am vorbit cu Liviu Dragnea, nu am comunicat cu nicio persoana politica, care era in afara interesului activitate al ministerului. Am trimis comunicari primului ministru al Romaniei”, a declarat Carmen Dan la iesirea de la DIICOT.

Intrebata daca  sustine in continuare ca a fost o tentiva de lovitura de stat, Carmen Dan a evitat sa raspunda.

„Nu am lamurit eu aspectele de genul acesta, am spus care cred ca este parerea mea referitoare la modul in care s-a orgaizat, modul in care s-a coordonat, modul in care s-a sustinut acea activitate”, a mai spus Carmen Dan.

La plecare, numerosi prostestatari au huiduit-o pe Carmen Dan, iar unii au aruncat cu o pereche de catuse si cu mustar sau maioneza pe masina fostului ministru.

Mai mult despre: ,

Comentarii: