Furie la RTV ca nu mai sunt manifestatii. Bittman ii acuza de lasitate pe romani: „Lumea nu mai are curaj sa isi spuna punctul de vedere”

politica

Nimeni nu a mai manifestat, duminica seara, in Bucuresti impotriva masurilor sanitare. Romania TV, post care a incitat periodic la organizarea de proteste, acredita duminica seara ideea ca protestatarii au fost „intimidati” si „speriati” de amenzi.

Romania TV l-a avut invitat in studio pe Dan Bittman, care i-a acuzta pe romani de lasitate pentru ca nu mai ies in strada.

„Lumea nu mai are curaj sa isi spuna punctul de vedere ori este de acord cu aceste legi pe care ni le baga sub nas”, a sustinut Bittman.

Intrebat daca romanii nu mai ies la proteste de teama amenzilor, Bittman i-a indemnat pe romani sa ii dea direct in judecata pe jandarmi.

„Sa cerem numele celui care ne legitimeaza pentru a-l da direct in judecata, nu institutia. Este dreptul nostru sa aflam cine ne-a amendat”, a indemnat Bittman.

Dan Bittman ameninta in ura cu o saptamana, la Antena 3, cu o revolutie precum in decembrie 1989.

„In acest an m-am intalnit cu sute si mii de persoane, m-am imbratisat, m-am sarutat, nu s-a intamplat nimic. Mie mi s-a luat dreptul la munca de un an, nu fac pe nebunul aici. Sunt multi oameni ca mine, ne uitam la niste domni cum ne dau voie sa stam la masa doar cate patru. Eu nu cred in acesti oameni, credibilitatea lor a murit acum o zi. Masurile lor nu au niciun efect”, a acuzat Bittman la Antena 3.

Bittman a lansat apoi atacuri la adresa Uniunii Europene, solicitand ca romanii „sa se trezeasca”.

„Este nevoie de un moment de trezie, romanii sa-si aleaga un lider care sa-i iubeasca, care sa nu raspunda la ordoni venite de nu stiu unde. Sunt tari in jurul nostru in care oamenii s-au trezit, sunt proteste, nu ii mai suporta pe oamenii care ii conduc. Numai in Europa este tragedia asta. In India, cu un kit de 2 dolari esti trimis acasa sa te tratezi. China, Noua Zeelanda nu au niciun fel de probleme, in Suedia se mai mai poarta doar masca, si au rata de incidenta ca a noastra. La altii e altfel, numai la noi este asa, vedem doar doctori cu fete lungi”, a sustinut Bittman.

Bittman a amenintat apoi cu o revolutie precum cea din decembrie 1989.

„Cine nu a trait pe vremea lui Ceausescu nu are cum sa inteleaga discursul meu de acum. Nici Ceausescu nu a crezut ca poate fi dat jos, ei cred ca sunt nemuritori, ca nu poti fi dati jos. Asta o sa se intample si cu politicienii de astazi, sa nu creada ca nu o sa scape de mania populara, o sa dea socoteala”, a pretins Bittman.

El a mai sustinut ca Romania ar putea sa piarda Ardealul.

„Eu sper ca Romania sa nu fie dezbinata, sa nu fie dus Ardealul in alta parte. Imi doresc din tot sufletul sa ramana o Romanie unitara”, a concluzionat Bittman.

Informatiile prezentate de Bittman despre lipsa restrictiilor in Suedia sunt insa false. Restrictiile sunt similare cu cele din Romania, conform site-ului guvernamental krisinformation.se.

Astfel, sunt interzise grupurile formate din mai mult de opt persoane la orice tip de eveniment. In restaurante, la mese pot sta doar maxim patru persoane. Comercializarea de bauturi alcoolice este interzisa intre orele 20.00 si 11.00. De asemenea, este interzis sa se mai serveasca mancare in restaurante dupa ora 20.30.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: