Furie in PSD, Tariceanu i-a facut „prostanaci”. Un deputat PSD promite razbunare: „Veti digera cu maxima dificultate!

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu este extrem de revoltat ca seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a folosit termenul de „prostanaci” la adresa unor lideri ai PSD. „Ati depasit grav niste limite ale simtului-bun!”, i-a transmis Plesoianu.

”Tariceanu tocmai a spus asta: ‘Sigur ca la treaba asta mai sunt si niste prostanaci care intervin din partide – chiar din partidele de coalitie – am observat la PSD unii care s-au repezit cu capul inainte sa faca tot felul de comentarii care mai de care mai virulente si mai agresive si sigur ca lucrurile astea nu fac decat sa deterioreze si mai mult atmosfera’…

Pe bune, domnule Tariceanu? Niste ‘prostanaci de la PSD’?!? …In regula, va veti primi de la mine in cateva ore o replica pe care o veti digera cu maxima dificultate! Pentru ca ati depasit grav niste limite ale simtului-bun!”, a declarat Liviu Plesoianu la Antena 3.

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, liderul ALDE, a declarat, luni, ca nu a avut de gand, nu are de gand si nici nu va avea de gand sa rupa actuala coalitie de guvernare.

„Am vazut zvonuri care s-au raspandit in stanga, dreapta, cu o rapiditate fantastica si care dadeau drept sigura, dar nu numai la nivel jurnalistic am auzit acest zvon care a circulat in ultimele zile, ruperea coalitiei, Tariceanu – prim-ministru al unui guvern bazat pe o majoritate cu PNL, cu USR si asa mai departe. Am sa va spun de la inceput, ca sa fie lucrurile clare: (…) nu am avut de gand, nu am de gand si nici nu voi avea de gand sa rup coalitia. Si acelasi lucru cred ca-l impartaseste si colegul meu, presedintele PSD, domnul Dragnea”, a declarat Calin Popescu-Tariceanu la Antena 3, intrebat despre posibilitatea ruperii coalitiei PSD-ALDE.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: