Furie tot mai mare. Inca un lider PSD a fost fugarit de protestatari. „Sobolanule, gunoiule”, i-au strigat acestia – Video

politica

Europarlamentarul PSD Razvan Popa se plange ca a „fost calomniat, urmarit si amenintat ca o sa fiu cautat acasa”, dupa ce a iesit de la conferinta de alegeri a PSD Brasov. Mai multi protestatari protestatari i-au strigat „sobolanule” si „gunoiule”.

„Iubitor de hoti, iubitor de hoti. Sobolanul, uite asa fug ei. Gunoiule! Nu ti-e rusine de tine? Nu simti un pic de rusine? Esti un gunoi, esti un om de cacat”, i-a spus un protestatar lui Popa.

„Este revoltator ce se intampla. Traim intr-un stat de drept si fiecare cetatean indiferent cum se numeste trebuie sa se simta in siguranta, acasa sau pe strada. El si familia lui. Astazi am fost calomniat, urmarit si amenintat ca o sa fiu cautat acasa, o amenintare directa din partea unui protestatar USR care nu e de acord cu optiunea mea politica. Pentru ce? Pentru o optiune politica! Asa ceva nu mai are legatura nici cu democratia si nici cu libertatea de exprimare. Totul are o limita….iar aceste practici extremiste nu pot fi acceptate. Astazi mi s-a intamplat mie, maine i se poate intampla oricui, si poate si mai grav, cu care acesti indivizi nu sunt de acord. Democratia inseamna vot si respectarea legilor.

De acelasi tratament au avut parte atat colegii mei, Marius Dunca, Roxana Minzatu, liderii PSD Brasov, dar si membrii simpli de partid care au fost jigniti si injurati. Totul s-a intamplat astazi, dupa alegerile pentru conducerea Organizatiei Municipale a PSD Brasov.

Desi au recurs la jigniri si amenintari, gesturi ce nu au nicio legatura cu lumea normala, filmarea a fost stearsa de pe contul USR Brasov si al reprezentantului Codrut Bucur. Dar ramane totusi proba pentru infractiunea de amenintare!”, a scris Ravan Popa pe Facebook.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: