Furios ca a fost huiduit la Iasi, Ciolacu s-a apucat sa citeze din Petre Tutea. Nu stie insa o celebra zicere a lui Tutea despre „cei de stanga”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a ajuns marti la Focsani dupa ce a fost huiduit la Iasi. El s-a apucat sa citeze din Petre Tutea, filosof si om politic de dreapta, intrebandu-se „de ce a fost nevoie sa huiduim in aceasta zi”.

“Petre Tutea spunea ‘Eu nu am cerut sa fiu roman, am avut doar noroc'”, si-a inceput discursul Marcel Ciolacu la Focsani.

Ciolacu nu stie insa, se pare, un citat celebru din Petre Tutea, care avea vedereri politice de dreapta: „Daca pana la 30 de ani nu esti de stanga, n-ai inima, daca dupa 30 de ani mai esti de stanga si nu esti conservator, esti cretin”.

Ciolacu s-a intrebat in finalul discursului „de ce a fost nevoie sa huiduim in aceasta zi”.

“La multi ani si sper din tot sufletul ca impreuna sa transmitem acasa fiecare ce reprezinta aceasta Zi Nationala, sa nu fim nevoiti acasa sa le raspundem copiilor nostri, nepotilor nostri, fratilor si surorilor mai mici de ce a fost nevoie sa huduim intr-o astfel de zi si sper ca un raspuns, ‘fiindca asa ni s-a cerut de la partid’ sa fie uitat in viitorul Romaniei si sa intelegem rostul si privilegiul pe care il avem de a fi astazi in piata cu toti”, a sustinut Ciolacu.

Marcel Ciolacu a fost huiduit in timpul discursului pe care l-a sustinut la Iasi, cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Romane.

Citeste si: Ciolacu, huiduit si fluierat masiv la Iasi. Reactia presedintelui PSD: „Eu chiar va iubesc”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost huiduit la Iasi in timp ce isi tinea discursul legat de Ziua Unirii. ”Eu chiar va iubesc”, a reactionat Ciolacu.

Ciolacu a inceput sa fie fluierat si huiduit chiar in momentul in care a inceput sa isi sustina discursul pe scena.

”Multumesc mult. Eu chiar va iubesc, mai ales intr-o zi atat de aleasa”, a reactionat Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: