politica

Furios, Codrin anunta ca declanseaza o rascoala in PSD contra lui Ciolacu si Grindeanu: „Promit sa va arat in viitorul apropiat cat de mult contati”

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, anunta ca va declansa o rascoala in PSD impotriva actualei conduceri a PSD dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat ca Dragnea si Adrian Nastase nu mai au ce cauta in PSD.

„Ciolacu, viclean copil de casa, zice ca Nastase si Dragnea nu se pot intoarce in PSD niciodata! Ca PSD-ul condus de el merge spre viitor, un viitor in care partidul sta sluj in fata Sistemului de la care isi ia ordinele! Ca Nastase si Dragnea sunt cam penali, iar noul PSD e un fel de usere si nu accepta! Am asteptat toata ziua o reactie din partea oricarui membru din conducerea partidului! Nu a venit, lasitatea a atins cote alarmante!

Asa ca ii raspund eu lui Ciolacu: te inseli, nu tu decizi asta! Baza partidului gandeste cu totul altceva, membrii simpli si fara functii de conducere nu va mai suporta! Tu, Grindeanu, Dancu si Stanescu, reprezentati tot ceea ce votantii nostri nu admit sau accepta! Lasitate, securism, frica, tradare! Si promit sa va arat in viitorul apropiat cat de mult contati pentru electorat! Personaje fara onoare si scrupule ce sunteti!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat miercuri ca Liviu Dragnea nu mai are ce cauta in PSD dupa ce va iesi de la inchisoare. „Categoric, nu va mai fi in partid”, a declarat Ciolacu.

Ciolacu a declarat, intr-un interviu pentru G4Media, ca Dragnea are numai usi inchise in PSD. „Nu mai e (membru). In momentul in care esti condamnat nu mai esti membru al PSD”, a declarat Ciolacu.

Intrebat daca se mai poate intoarce, Ciolacu a raspuns: „In momentul acesta nu exista aceasta posibilitate. Statutara! Nu exista aceasta posibilitate statutara”.

„Categoric” nu va mai fi in partid, a mai subliniat Ciolacu referindu-se la Dragnea.

La ultimul congres al PSD la care a candidat pentru functia de presedinte, in martie 2018, fiind unicul candidat, Dragnea a fost reales in unanimitate.

Ciolacu a mai spus ca nici Adrian Nastase nu mai are ce cauta in PSD. „Este foarte putin probabil. Repet, imi asum trecutul, dar drumul PSD in acest moment este cu totul si cu totul altul. Nu pot sa fiu ipocrit ca nu am comunicat cu domnul Adrian Nastase in aceasta perioada, dar haideti sa ne amintim, a fost o guvernare de exceptie in timpul domnului Adrian Nastase, cat timp a fost prim-ministru, si chiar a fost o profesionalizare a partidului evidenta in acea perioada”, a declarat Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

America va avea un nou 6 ianuarie? Donald Trump si aliatii sai se pregatesc deja sa conteste o eventuala infrangere la alegerile din noiembrie

Donald Trump si aliatii sai pregatesc terenul pentru a contesta o eventuala infrangere in noiembrie,…

12 minute ago

Directorul uneia dintre cele mai temute inchisori din Columbia, asasinat dupa ce fusese amenintat cu moartea de catre detinuti

Directorul inchisorii La Modelo, una dintre principalele unitati penitenciare din Columbia, a fost asasinat joi…

26 de minute ago

Traficant de droguri roman, arestat in Spania, odata cu „cea mai mare captura de metamfetamina din istoria tarii”

Politia spaniola a declarat joi ca a confiscat 1,8 tone de metamfetamina de cristal pe…

41 de minute ago

Dupa tentativa de asasinare a premierului slovac Fico, si omologul sau polonez, Donald Tusk, a primit amenintari cu moartea

Premierul polonez Donald Tusk a scris joi pe X ca a primit amenintari cu moartea…

O oră ago