Furios, Ponta ii executa pe Ciolacu si Manda cu un singur foc: „Olguti in lipsa de pastile”

politica

Intr-o postare dedicata intentiilor PNL de a provoca alegeri anticipate, Victor Ponta ii ataca dur pe actualii lideri ai PSD. El spune despre Claudiu Manda ca este un „olgut in lipsa de pastile”.

„Cine nu lasa acum Guvernul Orban sa faca treaba (sa nu imi spuneti de Ciolacu si noua/vechea lui echipa de securisti resapati si olguti in lipsa de pastile ca nu este nici macar de ras – e de plans) / aveti Presedinte, Guvern, majoritate parlamentara, toate institutiile statului si ale UE de partea voastra – de ce nu guvernati tara?”, a scris Ponta pe Facebook.

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminica, ca se poate discuta cu liderul Pro Romania, Victor Ponta, despre o alianta, o „reintregire a stangii”, insa acesta „nu are ce cauta in PSD”.

Claudiu Manda a fost desemnat de conducerea PSD drept coordonator al campaniilor electorale ale partidului din acest an, la alegerile locale si parlamentare. El a aparut alaturi de Ciolacu la conferintele judetene de alegeri de la Buzau si Braila.

„Nu o sa mai sustinem prosti in functii publice ca sa ne faca de ras pentru ca munca noastra de multe ori ne-o arunca la cos capacitatea de a vorbi a unora sau altora pe care din pacate i-am sprijinit. Toti acolo in CEx sa ne asumam greselile, dar sa nu le mai facem”, a declarat Claudiu Manda la Buzau.

Mai mult despre: ,

Comentarii: